Μακιγιάζ
Το τελευταίο makeup της Anne-Marrie θυμίζει έργο τέχνης και πρέπει να το δείτε!
Star Style
H Kim Kardashian λατρεύει αυτό χρώμα και το φοράει ξανά και ξανά όλο τον Χειμώνα
DIY
DIY: Τέλεια hairstyles που είναι ευκολότερα απ’ ότι φαίνονται!
Τιps μαγειρικής
Πέτρος Συρίγος: Σουφλέ καρμπονάρα στον φούρνο!
Μία μελέτη που διεξήχθη το 2008 από το Πανεπιστήμιο Maryland School of Medicine, αποκάλυψε ότι το να ακούς 30 λεπτά μουσική που εσύ θεωρείς χαρούμενη, βοηθά στην απελευθέρωση ενδορφινών, οι οποίες απαλύνουν τον πόνο και μειώνουν το στρες, το οποίο υπό άλλες συνθήκες επιβαρύνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα στην υγεία μας. μία άλλη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Seattle, η οποία ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο χρόνο, έδειξε ότι αν ακούει κάποιος Mozart  για 15 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα, μπορεί να μειώσει την αρτηριακή του πίεση κατά επτά μονάδες.
Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι όταν ακούς μουσική και ήχους, οι ρυθμοί της καρδιάς, η αναπνοή και τα εγκεφαλικά κύματα ηρεμούν και ή επιταχύνονται ανάλογα με το είδος της μουσικής που ακούς. Το σώμα συγχρονίζεται με τον ήχο και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ηρεμία, χαλάρωση των μυών, πιο ήπια αναπνοή, πιο αργοί καρδιακοί χτύποι, παραγωγή ενδορφινών, ή περισσότερη ενέργεια, ανάλογα πάντα με τον ρυθμό που είσαι συντονισμένος. 
Τι θα έλεγες να επωφεληθείς από τους θεραπευτικούς ήχους; Δοκίμασε τους παρακάτω τρόπους:
Μείωσε το στρες χρησιμοποιώντας πιρούνια και μπολ
«Τα ηχητικά εργαλεία, όπως πιρούνια και μπολ μπορούν να καταπραΰνουν την υπερδιέγερση του νευρικού συστήματος» υποστηρίζει ο Jonathan Goldman, συγγραφέας του The Seven Secrets of Sound Healing. «Χρησιμοποίησε αυτά τα εργαλεία όσο συχνά τα χρειάζεσαι» προσθέτει.
Απαλλάξου από την αϋπνία ακούγοντας ένα θεραπευτικό CD
«Η μουσική είναι για το νευρικό σύστημα ότι και τα θρεπτικά συστατικά για το σώμα» επισημαίνει ο Joshua Leeds, συγγραφέας του The Power of Sound. Τι περιμένεις λοιπόν; Εφοδιάσου με ένα CD με θεραπευτικές ιδιότητες.
Ακόνισε το μυαλό σου μαθαίνοντας ένα μουσικό όργανο
Μελέτες έχουν δείξει ότι η καθημερινή πρακτική ενός μουσικού οργάνου βοηθάει τον εγκέφαλο να παραμείνει νέος κι εύπλαστος. Ανακουφίζει επίσης από την ένταση καθώς το σώμα συντονίζεται με τις μαλακές ενέργειες του οργάνου. Βρες έναν δάσκαλο κοντά σου και ενημερώσου για τα μαθήματα. Ακόμη και μία πεντάλεπτη άσκηση, μπορεί να καθαρίσει το μυαλό σου.
×