Επιδερμίδα
Είναι Άνοιξη και πρέπει να απλώσετε το πιο λαμπερό highligter -5 για να επιλέξετε!
Shopping
Fashion Editor’s Choice: 10 φορέματα με prints που θέλουμε να προσθέσουμε στην ντουλάπα μας
Editor's choice
9+1 mininal nail looks που μπορείτε όλες να υιοθετήσετε!
Tips & Trends
How to: 3 τρόποι για να φορέσεις τις μπότες σου ακόμα και μέσα στον Απρίλη
Home / Fitness / Υγεία-Ευεξία / Κοσμητική Γυναικολογία: Δίνει τις λύσεις στα αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα της γυναικείας γεννητικής περιοχής.

Κοσμητική Γυναικολογία: Δίνει τις λύσεις στα αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα της γυναικείας γεννητικής περιοχής.

Αιδοιοπλαστική
H αιδοιοπλαστική απευθύνεται σε εκείνες τις γυναίκες, οι οποίες είτε από τη γέννησή τους, είτε λόγω ορμονικών διαταραχών κάποια στιγμή στη ζωή τους, παρατήρησαν μία αύξηση των μικρών χειλέων του αιδοίου, σε βαθμό τέτοιο που όχι μόνο δυσκολεύει την καθημερινότητά τους (πχ. τρέξιμο, εκγύμναση, πόνος στο σεξ, συχνές κολπίτιδες ή μυκητιάσεις), αλλά επηρεάζει την ψυχολογία και τη σεξουαλική ζωή τους. Η διόρθωση της γεννητικής περιοχής, είναι πλέον μία απλή υπόθεση, αφού η επέμβαση της αιδοιοπλαστικής δίνει τη λύση χωρίς πόνο, χωρίς παραμονή σε κλινική και κυρίως με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. “Ίσως, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να ξεπεράσει η γυναίκα το ταμπού της και να το πάρει απόφαση” αναφέρει ο δρ. Ναούμ.

Κολποπλαστική
Απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν πραγματοποιήσει 1ή 2 φυσιολογικούς τοκετούς και παρατηρούν ότι υπάρχει χαλάρωση στον κόλπο τους, καθώς ο κόλπος μετά τον τοκετό ποτέ δεν επανέρχεται στο αρχικό του εύρος. Αυτό το γεγονός τους δημιουργεί αρκετά καθημερινά προβλήματα, όπως έλλειψη σεξουαλικής ικανοποίησης ή ακράτεια πρώτου βαθμού, ενώ είναι πιο ευάλωτες σε κολπικές λοιμώξεις. Η κολποπλαστική, επαναφέρει τον κόλπο στην πρότερη κατάσταση, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, αφού η γυναίκα την επόμενη κιόλας ημέρα επιστρέφει κανονικά στις υποχρεώσεις της.

Vagitense
Αποτελεί την τελευταία εξέλιξη του κλάδου! Το Vagitense είναι ένα laser C02, που εφαρμόζει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο δρ. Ναούμ, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε ελαφριές περιπτώσεις χαλάρωσης κόλπου, που δημιουργούν τα γνωστά λειτουργικά προβλήματα στη γυναίκα, για τις οποίες όμως δεν ενδείκνυται το χειρουργείο. Πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή σύσφιξη, καθώς ενισχύει τα μυϊκά κολπικά τοιχώματα, ενώ ταυτόχρονα αποστειρώνει τον κόλπο. Μπορεί κάλλιστα να εφαρμοστεί και για προληπτικούς λόγους, τόσο για την αποστείρωση και τη μείωση των συχνών κολπικών λοιμώξεων, όσο και για να προλάβουμε την πιθανή χαλάρωση του κόλπου λόγω γήρανσης.

Λεύκανση αιδοίου
Το αντιαισθητικό σκούρο χρώμα στη γεννητική περιοχή, που προέρχεται είτε από τη συχνή αποτρίχωση της περιοχής με κερί είτε εκ γενετής, μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί άμεσα με 1-2 συνεδρίες. Με τη χρήση laser τελευταίας γενιάς η στοιβάδα της μελανίνης στην οποία οφείλεται το σκούρο χρώμα εξαφανίζεται, ενώ η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο, χωρίς πόνο ή σημάδια.

Ευχαριστούμε τον Dr. Νικόλαο Ναούμ, Μαιευτήρα – Χειρουργό Γυναικολόγο, ειδικευμένο στην Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία
210 8835100 / 200
www.ananeosi.gr

×