Wellness

Aυτό είναι το νερό που βοηθάει αθλητές και αθλούμενους όσο κανένα άλλο στον κόσμο!

Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι τόσο περισσότερο βάζουμε την άθληση στη ζωή μας. Το νερό αποτελεί αναγκαίο κομμάτι της καθημερινότητας μας και είναι το άλφα και το ωμέγα στην απόδοση μας όταν αθλούμαστε. Πρόσφατα ανακαλύψαμε το AQUA Carpatica, ένα νερό που θα σε βοηθήσει πάρα πολύ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άθληση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Πρόκειται για ένα νερό που ρέει αγνό στην καρδιά των Καρπαθίων Ορέων της Ρουμανίας. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica συλλέγεται υπεύθυνα από την πηγή, προκειμένου να διατηρεί αναλλοίωτη την ιδανική του αναλογία σε μέταλλα, το ισορροπημένο pH και την απαράμιλλη, αγνή γεύση του.

Παράλληλα με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ανακαλύψαμε και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica που επίσης αποτελεί καλή προσθήκη στην καθημερινή σου διατροφή και ενυδάτωση. Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι φυσικά και όχι τεχνητά αεριούχο, γεγονός που οφείλεται στο ότι στη γεωλογική δομή των Καρπαθίων υπάρχουν αρχαία και μη-ενεργά, πλέον, ηφαίστεια. Κάτω από την επιφάνεια της γης, σε βάθος μεγαλύτερο από 200 μέτρα, ένα στρώμα μεταμορφωσιγενούς πετρώματος προστατεύει το νερό, καθώς αυτό αναμιγνύεται υπόγεια με φυσικό διοξείδιο του άνθρακα, δίνοντας στο AQUA Carpatica τις μοναδικές, φυσικές φυσαλίδες του.

Το  AQUA Carpatica είναι ΤΟ ΜΟΝΟ νερό στον κόσμο με μηδέν Νιτρικά (ανθρακούχο) ή σχεδόν μηδενικά Νιτρικά (απλό), έχει μοναδική ποιότητα και αποτελεί μια πραγματική λύση / πρόταση για τους Έλληνες καταναλωτές, ιδίως γι’ αυτούς που προσέχουν την Υγεία τους.

Πώς θα σε βοηθήσει το νερό AQUA Carpatica στη γυμναστική και την ευεξία σου;

#1. Το νερό AQUA Carpatica βοηθάει τον μεταβολισμό μας

Αν έχεις παρατηρήσει πως δυσκολεύεσαι πολύ να χάσεις βάρος, τότε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι ένα νερό που θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σου να αρχίσει να ανταποκρίνεται επειδή είναι φυσικώς αλκαλικό με pH 7.94, κάτι που βοηθάει τόσο στην ομαλή πέψη όσο και στη βελτίωση του μεταβολισμού. Επίσης το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι φυσικώς πλούσιο σε διττανθρακικά, κάτι που επίσης βοηθάει στην πέψη και τον μεταβολισμό.

#2. Το νερό που θα αυξήσει τα επίπεδα ενυδάτωσης

Όταν αθλούμαστε αυξάνεται η θερμοκρασία στο σώμα μας επειδή οι μύες δουλεύουν πιο εντατικά και γίνεται καύση θρεπτικών συστατικών προκειμένου να παραχθεί ενέργεια. Ο οργανισμός προσπαθεί να διατηρήσει μια ισορροπία στη θερμοκρασία και έτσι παράγεται περισσότερος ιδρώτας. Για να βελτιωθεί η ισορροπία της θερμοκρασίας στο σώμα μας είναι απαραίτητο να του προσφέρουμε τη σωστή ποσότητα νερού.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά άλατα κάτι που το καθιστά ιδανικό για την καθημερινή ενυδάτωση. Επίσης, τόσο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό όσο και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑQUA Carpatica έχουν φυσικούς ηλεκτρολύτες που επίσης βοηθάνε πολύ στο να νιώθεις και να είσαι καλά ενυδατωμένος. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της άσκησης που η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται και χάνουμε πολλά υγρά, είναι εύκολο να μην αναγνωρίσουμε από την αρχή τα σημάδια της αφυδάτωσης. Είναι σημαντικό λοιπόν να έχεις ισορροπία ηλεκτρολυτών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση.

#3. Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό περιέχει πολύ ασβέστιο

Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι Ασβεστιούχο, έχει δηλαδή υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, παρέχοντας σχεδόν το 41% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας για ενήλικες ανά λίτρο νερού. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ασβέστιο, αλλά αρκετή ώστε να συμβάλλει σημαντικά στην καθημερινή πρόσληψη ασβεστίου για κάθε δύο λίτρα νερού που καταναλώνονται.

#4. Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό έχει πολύ μαγνήσιο

Το μαγνήσιο παίζει κεντρικό ρόλο στο μεταβολισμό, την καλή μυϊκή́ και καρδιαγγειακή υγεία. Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica παρέχει το 28% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας μαγνησίου για ενήλικες ανά λίτρο. Ειδικά για τους ανθρώπους που αθλούνται είναι σημαντικό να προσλαμβάνουν τις σωστές ποσότητες μαγνησίου μέσα στη μέρα τους και με το AQUA Carpatica μπορείς να δώσεις ένα μεγαλύτερο boost στον οργανισμό σου και να βοηθήσεις ακόμα περισσότερο την καρδιά σου να λειτουργήσει σωστά, χτίζοντας παράλληλα δυνατούς μύες.

#5. Το νερό AQUA Carpatica έχει χαμηλά επίπεδα Νατρίου

Το NHS συνιστά να περιορίζεται η ημερήσια πρόσληψη νατρίου σε 2.400 χιλιοστόγραμμα (ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι) την ήμερα, επειδή το υπερβολικό νάτριο μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακή νόσο και εγκεφαλικό επεισόδιο. Ορισμένα εμφιαλωμένα νερά μπορεί να έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, γι΄αυτό η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των Η.Π.Α. συνιστά μόνο πόσιμο νερό που περιέχει 20mg νατρίου ανά λίτρο ή λιγότερο. Τόσο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό όσο και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι φυσικώς πτωχά σε νάτριο.

#6. Με το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό βελτιώνεις την υγεία των νεφρών σου

Η καθημερινή κατανάλωση Φυσικώς Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού προλαμβάνει τη δημιουργία πέτρας στα νεφρά και εξουδετερώνει το γαλακτικό οξύ που παράγεται κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε σωματικής δραστηριότητας. Αντιθέτως, τα τεχνητά ανθρακούχα νερά, δηλαδή τα σοδόνερα, δεν περιέχουν φυσικούς ηλεκτρολύτες. Η τεχνητή προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα μπορεί να δημιουργήσει ένα όξινο περιβάλλον για το πεπτικό σύστημα, καθώς ενισχύει την παραγωγή καρβονικού οξέος στο στομάχι. Αυτό αυξάνει τη γαστρική οξύτητα, η οποία μπορεί τελικά να οδηγήσει σε έλκος, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, υπέρταση και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Το AQUA Carpatica είναι το ποιοτικό νερό που μας αγαπά. Μας αρέσει, το απολαμβάνουμε και αυτό μας φροντίζει. Είναι μια αμφίδρομη ΑΓΑΠΗ, The WaterLove ! The water that Loves you back!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πράγματα για το Aqua Carpatica στο επίσημο site www.aquacarpatica.com αλλά και στα social media.

Facebook: AQUA Carpatica    /   Ιnstagram: aquacarpatica.gr   /    ΥouTube: aquacartpatica