Μακιγιάζ
Ήρθε η στιγμή να απλώσετε ένα έντονο πράσινο μολύβι στα μάτια -Δείτε τα καλύτερα!
Tips & Trends
New Hot Trend: H Chiara Ferragni υιοθετεί την πιο casual τάση του Καλοκαιριού!
Μαλλιά
Όλα όσα πρέπει να κάνετε αν τα μαλλιά σας φριζάρουν και στην παραλία!
Tips & Trends
Gingham print: Είναι μια από τις top τάσεις όλου του Καλοκαιριού;

kefalarimepoiimata

Μία ωραία ιδέα είναι να πάρεις ύφασμα, σε ό,τι χρώμα θέλεις και σε ό,τι πάχος θέλεις και να γράψεις πάνω του το αγαπημένο σου απόφθεγμα, ένα ποίημα, τους στίχους ενός τραγουδιού ή ό,τι άλλο σε εκφραζει. Στη συνέχεια μπορείς να το κρεμάσεις σε ένα κουρτινόξυλο.

kefalarimefyllantoulapas

Μία επίσης πολύ καλή ιδέα είναι να βάλεις τρία φύλλα ντουλάπας, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, τα οποία μπορείς να ζωγραφίσεις όπως εσύ επιθυμείς.

kefalarieksoxiko

Αν θέλεις να έχει το υπνοδωμάτιό σου ένα πιο εξοχικό στυλ, τότε μπορείς απλά να πάρεις ένα ξύλο σε ακανόνιστο μέγεθος και να το κολλήσεις στον τοίχο. Καλό θα ήταν το ξύλο να είναι λείο από την πάνω μεριά του προκειμένου να μπορείς να το διακοσμήσεις.

kefalariyfasma

Ένα πολύχρωμο ή και μονόχρωμο ύφασμα, ανάλογα με τα γούστα σου, πλαισιωμένο από κορνίζα, είναι επίσης μία πολύ καλή λύση αν θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στο κεφαλάρι σου.

kefalarigiadyokrevatia

Αν το δωμάτιό σου έχει δύο κρεβάτια τότε μπορείς να τοποθετήσεις δύο πόρτες ζωγραφισμένες όπως εσύ θέλεις πίσω από τα κρεβάτια.

kefalarimefyta

Μπορείς να φέρεις την ηρεμία που εκπέμπει ένας κήπος στην κρεβατοκάμαρά σου με ένα κεφαλάρι βάζοντας μία πέργκολα. Κόλλησε ένα τετράγωνο χαρτί σε κάθε κενό της πέργκολας. Χρησιμοποίησε ζεστή κόλλα για να βάλεις πάνω στο χαρτί ό,τι ζωγραφιές θέλεις.

kefalarikalamies

Μία ακόμη πολύ εύκολη ιδέα είναι να βάλεις καλαμιές πίσω από το κρεβάτι σου (Να ξέρεις πως αν κάνεις κάτι τέτοιο, οι καλαμιές χρειάζονται συχνό καθάρισμα καθώς σκονίζονται πολύ εύκολα).

Σου δώσαμε μερικές πολύ καλές ιδέες για να ανανεώσεις το χώρο που ηρεμείς, την κρεβατοκάμαρά σου. Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού σου καθώς είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που βλέπεις κάθε μέρα. Σίγουρα θέλεις να σε εκφράζει και να σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Αν τον έχεις βαρεθεί όπως είναι, ήρθε η ώρα να κάνεις μία αλλαγή. Άλλαξε το κεφαλάρι σου και θα δεις ότι θα ανανεωθεί όλος ο χώρος.

×