Άσκηση
Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret έχουν απίστευτο σώμα! Αυτά είναι τα fitness μυστικά τους!
Editor's choice
Kim Kardashian και Kylie Jenner δημιούργησαν το πιο sexy άρωμα του Καλοκαιριού
Tips & Trends
4 outfits που μπορείς να υιοθετήσεις με το που επιστρέψεις στην πόλη μετά τις διακοπές (VIDEO)
Μακιγιάζ
Τα προϊόντα μακιγιάζ σε μορφή μολυβιού που πρέπει να έχετε φέτος στο νεσεσέρ σας!
Home / Food&Living / Ιδέες Διακόσμησης / 4+1 Ιδέες για τον φωτισμό του υπνοδωματίου σας!

4+1 Ιδέες για τον φωτισμό του υπνοδωματίου σας!

Χαμηλός, ρομαντικός ή έντονος φωτισμός;

Οι μικροαλλαγές στους χώρους του σπιτιού, αρέσουν σε όλους πάρα πολύ, ειδικά αν είναι ανέξοδες. Τι θα λέγατε λοιπόν να κάνατε μια τέτοια μικροαλλαγή στο υπνοδωμάτιό σας; Μιλάμε φυσικά για τα φωτιστικά και παρακάτω σας λέμε πώς μπορείτε να αντικαταστήσετε τα δικά σας, με άλλα πιο ιδιαίτερα καθώς και ποιο είναι το ιδανικό χρώμα λάμπας για τα περισσότερα από αυτά.

thehomeissue_bedroom01-465x400

#1 Όσο πιο απλό γίνεται Οι λάμπες που κρέμονται από ένα γάντζο στο ταβάνι, χωρίς φωτιστικό κάλυμμα στην κάθε πλευρά του κρεβατιού αποτελούν τάση. Μοντέρνο και εργοστασιακό στιλ είναι αυτό που θα κυριαρχήσει στο δωμάτιό σας. Προτιμήστε τον πιο κίτρινο φωτισμό. Επειδή πρόκειται για μια λάμπα χωρίς φωτιστικό κάλυμμα το φως θα είναι πολύ δυνατό για αυτό ιδανικά χρησιμοποιήστε διακόπτη ντίμερ. Η συγκεκριμένη κατασκευή θα διαπιστώσετε πως θα σας διευκολύνει απίστευτα, καθώς μπορείτε να κατεβάσετε το φως πιο χαμηλά ή να το ανεβάσετε για να διαβάσετε το βιβλίο σας.

thehomeissue_bedroom02-1-465x400

#2 Moroccan Style Τα φωτιστικά τέτοιου τύπου αφήνουν πολύ λίγο φως να τα διαπεράσει. Με τον χαμηλό αυτό φωτισμό καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε λάμπες με λευκό φως για να κάνει τις ελάχιστες ακτίνες που θα βγαίνουν από τα κενά αυτών των εξωτικών φωτιστικών πιο έντονες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

×