Παιδί
Το μικρόβιο της ζήλιας στα παιδιά: Πως εμφανίζεται και τι πρέπει να κάνουν οι γονείς!
Ιδέες Διακόσμησης
Τα πιο κατάλληλα χρώματα για βρεφικά υπνοδωμάτια!
Best of TV
“Ραγίζει” καρδιές η Μέλπω Κωστή: Όσα είπε για τον θάνατο του γιου της
Best of TV
Ξανά μαζί Αργυρός-Παπαγεωργίου; Η συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας!
Home / Food&Living / Ιδέες Διακόσμησης / 4+1 Ιδέες για τον φωτισμό του υπνοδωματίου σας!

4+1 Ιδέες για τον φωτισμό του υπνοδωματίου σας!

thehomeissue_bedroom03-1-465x400

Χαμηλός, ρομαντικός ή έντονος φωτισμός;

Οι μικροαλλαγές στους χώρους του σπιτιού, αρέσουν σε όλους πάρα πολύ, ειδικά αν είναι ανέξοδες. Τι θα λέγατε λοιπόν να κάνατε μια τέτοια μικροαλλαγή στο υπνοδωμάτιό σας; Μιλάμε φυσικά για τα φωτιστικά και παρακάτω σας λέμε πώς μπορείτε να αντικαταστήσετε τα δικά σας, με άλλα πιο ιδιαίτερα καθώς και ποιο είναι το ιδανικό χρώμα λάμπας για τα περισσότερα από αυτά.

thehomeissue_bedroom01-465x400

#1 Όσο πιο απλό γίνεται Οι λάμπες που κρέμονται από ένα γάντζο στο ταβάνι, χωρίς φωτιστικό κάλυμμα στην κάθε πλευρά του κρεβατιού αποτελούν τάση. Μοντέρνο και εργοστασιακό στιλ είναι αυτό που θα κυριαρχήσει στο δωμάτιό σας. Προτιμήστε τον πιο κίτρινο φωτισμό. Επειδή πρόκειται για μια λάμπα χωρίς φωτιστικό κάλυμμα το φως θα είναι πολύ δυνατό για αυτό ιδανικά χρησιμοποιήστε διακόπτη ντίμερ. Η συγκεκριμένη κατασκευή θα διαπιστώσετε πως θα σας διευκολύνει απίστευτα, καθώς μπορείτε να κατεβάσετε το φως πιο χαμηλά ή να το ανεβάσετε για να διαβάσετε το βιβλίο σας.

thehomeissue_bedroom02-1-465x400

#2 Moroccan Style Τα φωτιστικά τέτοιου τύπου αφήνουν πολύ λίγο φως να τα διαπεράσει. Με τον χαμηλό αυτό φωτισμό καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε λάμπες με λευκό φως για να κάνει τις ελάχιστες ακτίνες που θα βγαίνουν από τα κενά αυτών των εξωτικών φωτιστικών πιο έντονες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

×