Επιδερμίδα
H δερματολόγος των celebrities υποστηρίζει πως 5 προϊόντα περιποίησης είναι αρκετά και εξηγεί τους λόγους!
Tips & Trends
Οι top influencers μας δείχνουν τα top σύνολα για τις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου
Μακιγιάζ
Τα 5 nude κραγιόν που ταιριάζουν στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα!
Tips & Trends
8 summer bags που κρατάνε αυτή τη στιγμή οι πιο στιλάτες γυναίκες
Home / Food&Living / Ιδέες Διακόσμησης / 4+1 Ιδέες για τον φωτισμό του υπνοδωματίου σας!

4+1 Ιδέες για τον φωτισμό του υπνοδωματίου σας!

Χαμηλός, ρομαντικός ή έντονος φωτισμός;

Οι μικροαλλαγές στους χώρους του σπιτιού, αρέσουν σε όλους πάρα πολύ, ειδικά αν είναι ανέξοδες. Τι θα λέγατε λοιπόν να κάνατε μια τέτοια μικροαλλαγή στο υπνοδωμάτιό σας; Μιλάμε φυσικά για τα φωτιστικά και παρακάτω σας λέμε πώς μπορείτε να αντικαταστήσετε τα δικά σας, με άλλα πιο ιδιαίτερα καθώς και ποιο είναι το ιδανικό χρώμα λάμπας για τα περισσότερα από αυτά.

thehomeissue_bedroom01-465x400

#1 Όσο πιο απλό γίνεται Οι λάμπες που κρέμονται από ένα γάντζο στο ταβάνι, χωρίς φωτιστικό κάλυμμα στην κάθε πλευρά του κρεβατιού αποτελούν τάση. Μοντέρνο και εργοστασιακό στιλ είναι αυτό που θα κυριαρχήσει στο δωμάτιό σας. Προτιμήστε τον πιο κίτρινο φωτισμό. Επειδή πρόκειται για μια λάμπα χωρίς φωτιστικό κάλυμμα το φως θα είναι πολύ δυνατό για αυτό ιδανικά χρησιμοποιήστε διακόπτη ντίμερ. Η συγκεκριμένη κατασκευή θα διαπιστώσετε πως θα σας διευκολύνει απίστευτα, καθώς μπορείτε να κατεβάσετε το φως πιο χαμηλά ή να το ανεβάσετε για να διαβάσετε το βιβλίο σας.

thehomeissue_bedroom02-1-465x400

#2 Moroccan Style Τα φωτιστικά τέτοιου τύπου αφήνουν πολύ λίγο φως να τα διαπεράσει. Με τον χαμηλό αυτό φωτισμό καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε λάμπες με λευκό φως για να κάνει τις ελάχιστες ακτίνες που θα βγαίνουν από τα κενά αυτών των εξωτικών φωτιστικών πιο έντονες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

×