Σχέσεις-Σεξ
Αυτές είναι οι τροφές που δεν πρέπει να φας πριν το σεξ!
Editor's choice
To τρικ των nail experts για τέλεια χέρια και δάχτυλα
Διατροφή
Μάθημα SOS: Μακριά από αυτές τις τροφές, προκαλούν κυτταρίτιδα!
Editor's choice
Η Jennifer Lawrence αποδεικνύει ότι το hair look της Meghan Markle είναι ιδανικό ακόμη και για μια χαλαρή βόλτα στο Manhattan
Home / Food&Living / Ιδέες Διακόσμησης / Αυτές είναι οι τάσεις που βλέπουμε σε όλα τα σπίτια της Νέας Υόρκης φέτος!

Αυτές είναι οι τάσεις που βλέπουμε σε όλα τα σπίτια της Νέας Υόρκης φέτος!

Νέα Υόρκη: το κέντρο του design και η πόλη όπου συναντούμε όλες τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης των εξωτερικών χώρων. Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι τάσεις που θα έρθουν σε λίγο καιρό και σ’ εμάς δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό των μοντέρνων σπιτιών της Νέας Υόρκης, να εμπνευστείτε και να υιοθετήσετε όσες από αυτές ταιριάζουν στο δικό σας σπίτι.

Δίχρωμα ντουλάπια κουζίνας Τα έχουμε δει να πρωταγωνιστούν στις κουζίνες εδώ και αρκετό καιρό και φυσικά η Νέα Υόρκη ήταν η πρώτη που υιοθέτησε αυτή την τάση. Το πιο ενδιαφέρον; Δεν διαφαίνεται πως η τάση αυτή θα υποχωρήσει σύντομα. Πλέον, ωστόσο, έχει γίνει πιο ευρηματική καθώς μπαίνουν στο παιχνίδι και νέα υλικά. Το έντονο χρώμα των κάτω ντουλαπιών που έρχεται σε αντίθεση με τα πάνω ανοιχτόχρωμα ντουλάπια δημιουργεί μια αντίθεση που κάνει τις κουζίνες να ξεχωρίζουν.

thehomeissue_newyork1-844x562

Γεωμετρικά σχήματα Οι γεωμετρικές πινελιές στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων έχουν την τιμητική τους. Η τάση εμφανίζεται σε πολλά σημεία των σπιτιών, από διακοσμητικά μαξιλάρια και coffee tables μέχρι και το χρώμα των τοίχων. Υιοθετήστε την αν θέλετε να κάνετε τον χώρο σας να αποπνέει τον αέρα του απόλυτα μοντέρνου.

thehomeissue_newyork2-532x354

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

×