Διατροφή
Κάνεις δίαιτα; Αυτά είναι τα 7 καλύτερα και πιο γευστικά σνακ από τον Κωνσταντίνο Ξένο!
Ιδέες Διακόσμησης
Έξυπνα τρικς για να καλύψετε τις γρατζουνιές στα ξύλινα έπιπλα!
Σχέσεις-Σεξ
3 τρόποι για να δείξεις στον σύντροφό σου πόσο τρελαίνεσαι για αυτόν (χωρίς να του το πεις)
Άσκηση
Κάψε τα κιλά των διακοπών με 30 λεπτά συνδυαστικής γυμναστικής – βίντεο!
Home / Food&Living / Ιδέες Διακόσμησης / Αυτές είναι οι τάσεις που βλέπουμε σε όλα τα σπίτια της Νέας Υόρκης φέτος!

Αυτές είναι οι τάσεις που βλέπουμε σε όλα τα σπίτια της Νέας Υόρκης φέτος!

f7846e5c-thehomeissue_newyork0-620x354 (1)

Νέα Υόρκη: το κέντρο του design και η πόλη όπου συναντούμε όλες τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης των εξωτερικών χώρων. Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι τάσεις που θα έρθουν σε λίγο καιρό και σ’ εμάς δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό των μοντέρνων σπιτιών της Νέας Υόρκης, να εμπνευστείτε και να υιοθετήσετε όσες από αυτές ταιριάζουν στο δικό σας σπίτι.

Δίχρωμα ντουλάπια κουζίνας Τα έχουμε δει να πρωταγωνιστούν στις κουζίνες εδώ και αρκετό καιρό και φυσικά η Νέα Υόρκη ήταν η πρώτη που υιοθέτησε αυτή την τάση. Το πιο ενδιαφέρον; Δεν διαφαίνεται πως η τάση αυτή θα υποχωρήσει σύντομα. Πλέον, ωστόσο, έχει γίνει πιο ευρηματική καθώς μπαίνουν στο παιχνίδι και νέα υλικά. Το έντονο χρώμα των κάτω ντουλαπιών που έρχεται σε αντίθεση με τα πάνω ανοιχτόχρωμα ντουλάπια δημιουργεί μια αντίθεση που κάνει τις κουζίνες να ξεχωρίζουν.

thehomeissue_newyork1-844x562

Γεωμετρικά σχήματα Οι γεωμετρικές πινελιές στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων έχουν την τιμητική τους. Η τάση εμφανίζεται σε πολλά σημεία των σπιτιών, από διακοσμητικά μαξιλάρια και coffee tables μέχρι και το χρώμα των τοίχων. Υιοθετήστε την αν θέλετε να κάνετε τον χώρο σας να αποπνέει τον αέρα του απόλυτα μοντέρνου.

thehomeissue_newyork2-532x354

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

×