Μαλλιά
10 χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας απόψε -Είτε είστε στο νησί, είτε στην πόλη!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 1-5/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;
Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα διακοσμήσετε με στυλ τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας!
Love Your Body
Τα λάδια σώματος που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη λάμψη και απαλότητα!
Home / Food&Living / Ιδέες Διακόσμησης / Αυτή είναι η σωστή θέση για την τηλεόραση στο καθιστικό σας!

Αυτή είναι η σωστή θέση για την τηλεόραση στο καθιστικό σας!

Βρίσκεται η τηλεόρασή σας στο σωστό σημείο του καθιστικού; Μπορεί να συγκεντρώνεστε στο σαλόνι για να βλέπετε ταινίες ή να χαζεύετε με τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια μίας χαλαρής βραδιάς αλλά είστε σίγουροι πως η τηλεόραση βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του καθιστικού σας; Διαβάστε τα παρακάτω tips για να δείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε.

Αποφύγετε σημεία που έχουν πολύ κίνηση Το να βάζετε την τηλεόρασή σας κοντά στην είσοδο του σπιτιού ή κοντά σε σημεία που έχουν πολύ κίνηση, μπορεί να οδηγήσει σε πιθανό χτύπημα και βλάβη της τηλεόρασης. Επίσης, σε κανέναν δεν αρέσει να περνάνε από μπροστά του άτομα και να χάνει σκηνές από την αγαπημένη του σειρά.

thehomeissue_tv-701x400

Έχετε στο μυαλό σας το φωτισμό Στο δωμάτιο που θα επιλέξετε να βάλετε την τηλεόραση είναι σημαντικό να έχετε φώτα περιμετρικά του χώρου. Καλό είναι ο φωτισμός να είναι μακριά από την οθόνη ή τουλάχιστον μερικά μέτρα μακριά από το σημείο που συνηθίζετε να κάθεστε έτσι ώστε να μη δημιουργείται ενοχλητική λάμψη. Αν υπάρχουν παράθυρα στο δωμάτιο προσπαθήστε να αποφύγετε να βάζετε την τηλεόραση απέναντι από αυτά καθώς και πάλι θα ενοχλείστε. Έχετε την τηλεόραση μακριά από τα παράθυρά σας.

Μην αλλάζετε θέσεις στα έπιπλά σας Καλό είναι να μην μετακινείτε όλα τα καθίσματά σας προς την τηλεόραση. Μπορεί να θέλετε (και έτσι πρέπει) ο βασικός καναπές σας να κοιτάει προς την τηλεόραση και να βρίσκεται στην ευθεία της αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι υπόλοιπες πολυθρόνες και οι καρέκλες σας πρέπει να κοιτάνε προς τα εκεί.

Αποφύγετε τα βαριά σύνθετα Τα σύνθετα ανήκουν σε μία άλλη εποχή. Βάλτε την τηλεόρασή σας σε ένα όμορφο, μικρό επιπλάκι και μη σκέφτεστε καθόλου να πάρετε κάποιο σύνθετο για να χωράτε και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά σας. Αυτά πρέπει να είναι κρυμένα και αποθηκευμένα σε ντουλάπια ώστε να μη φαίνονται μιας και δεν προσφέρουν τίποτα (τουλάχιστον διακοσμητικά) στο χώρο σας. Μία όμορφη βάση που ταιριάζει με την υπόλοιπη επίπλωση του χώρου σας είναι πολύ καλύτερη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

×