Παιδί
Ένα μικρό mall για τη μαμά και το παιδί: Άνοιξε τις πόρτες του και βρεθήκαμε εκεί για να σου μεταφέρουμε την εμπειρία που ζήσαμε!
Μακιγιάζ
H Charlize Theron άφησε την κόρη της να της κάνει το make up και πρέπει να δείτε το αποτέλεσμα!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020!
Tips & Trends
Η καζάκα επέστρεψε: Δες 3 τρόπους για να την προσθέσεις στα καθημερινά σου looks
Home / Food&Living / Ιδέες Διακόσμησης / Μια φρέσκια ιδέα για να ανανεώσετε τη βιβλιοθήκη σας!

Μια φρέσκια ιδέα για να ανανεώσετε τη βιβλιοθήκη σας!

Τα πράγματα είναι απλά και το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της τέλειας ταπετσαρίας. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη, σκεφτείτε ένα θέμα που σας ενθουσιάζει, λάβετε και λίγο υπόψιν σας την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας και τα χρώματά της και κάντε την καλύτερη επιλογή ταπετσαρίας. Σημείωση: αυτή η παρέμβαση λειτουργεί καλύτερα σε βιβλιοθήκες με πλάτη, αν και δεν σας εμποδίζει κανείς να βάλετε ταπετσαρία μόνο στο τμήμα του τοίχου που βρίσκεται πίσω από τη (χωρίς πλάτη) βιβλιοθήκη σας.

thehomeissue_tapetsaria01

Αν τα χρώματα στους τοίχους γύρω από τη βιβλιοθήκη είναι γήινα τότε μπορείτε να επιλέξετε μια φλοράλ ταπετσαρία για τη βιβλιοθήκη σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε σωστά την ταπετσαρία σας είναι να φωνάξετε κάποιον ειδικό να το κάνει για εσάς καθώς η όλη διαδικασία θέλει προσοχή και ακρίβεια. Αν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε όλα τα βιβλία, τα διακοσμητικά και τα ράφια από την βιβλιοθήκη σας.

thehomeissue_tapetsaria03

Μπορείτε να βάλετε μια απλή μονόχρωμη ταπετσαρία αν δεν θέλετε να “βαρύνετε” το χώρο σας.

Αφού το κάνετε αυτό, κολλήστε προσεκτικά την σε όλη την «πλάτη» της βιβλιοθήκης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανανεώσετε μια παλιά βιβλιοθήκη την οποία έχετε βαρεθεί και σκέφτεστε πολύ σοβαρά να πετάξετε.

thehomeissue_tapetsaria02-288x252@2x

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

×