Επιδερμίδα
Multimasking: Είναι το νέο trend στην περιποίηση της επιδερμίδας και πρέπει να το ακολουθήσετε!
Star Style
8 Ελληνίδες μας δείχνουν τα αγαπημένα τους jackets και παλτό για αυτή την εποχή!
Ζώδια
Τοξότης: ΑΥΤΑ είναι τα δυνατά του χαρτιά για να σε κάνει δική του!
Editor's choice
Missoni nails: Ένα από τα ωραιότερα και πιο εμβληματικά looks -7 ιδέες για να εμπνευστείτε!
Home / Food&Living / Ιδέες Διακόσμησης / Δεν έχετε χώρο για δυο κομοδίνα; Να τι μπορείτε να κάνετε!

Δεν έχετε χώρο για δυο κομοδίνα; Να τι μπορείτε να κάνετε!

Πραγματικά είναι μεγάλο βάσανο να είσαι στο κρεβάτι και να χρειάζεται να ακουμπήσεις κάτι δίπλα σου και να μην μπορείς γιατί δεν έχεις κάπου να το αφήσεις είτε γιατί όσο κι αν έψαξες δεν βρήκες μικρά κομοδίνα που να χωρούν στο δωμάτιο είτε γιατί δεν είσαι από τη σωστή πλευρά, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχει, λόγω αδυναμίας χώρου, μόνο ένα κομοδίνο στην διπλή κρεβατοκάμαρα. Αν αυτή τη στιγμή νιώθετε αυτό που γράφουμε ή είστε παθόντες τότε δεν έχετε από το να διαλέξετε και να ακολουθήσετε μια από τις 8 προτάσεις που σας ετοιμάσαμε.

Κρεβατοτσέπες: Οι κρεβατοτσέπες όπως φανερώνει (χαριτολογώντας βέβαια) και η ονομασία τους είναι υφασμάτινες θήκες που ήρθαν ως συνέχεια των καναπεδοτσεπών για τα τηλεχειριστήρια κάθε ηλεκτρονικής συσκευής του καθιστικού. Κρεβατοτσέπες μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο σε καταστήματα με είδη οικιακής χρήσης σε διάφορα μεγέθη και χρώματα αλλά και σε μεγάλος εύρος τιμών με σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Οι θήκες αυτές ενδείκνυνται για χώρους πάρα πολύ μικρούς όπου η πιθανότητα για κάποια άλλη εναλλακτική είναι απόλυτα μηδενική.

thehomeissue_enallaktikakomodina02

Της πλαστικοβιομηχανίας: Στη περίπτωση που η υφασμάτινη σειρά τσεπών δεν σας άρεσε ενώ ταυτόχρονα επιμένετε πως ο χώρος σας είναι πολύ μικρός για κομοδίνο τότε δεν έχετε από το να πάρετε μερικές επίτοιχες πλαστικές θήκες (θα βρείτε σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων σε μεγάλα καταστήματα, πολυεθνικής εμβέλειας, με είδη για το σπίτι) και να τις βιδώσετε στον τοίχο. Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε χώρο, που πριν δεν είχατε, για εναπόθεση πραγμάτων όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι. Μπορεί να αλλάξατε υλικό όχι όμως και λογική προσέγγισης.

thehomeissue_enallaktikakomodina03

Αν το υπνοδωμάτιό σας όμως έχει έστω και λίγο χώρο τότε από εδώ και πέρα μάλλον θα το χαρείτε διαφορετικά αφού οι προτάσεις που ακολουθούν είναι σχεδόν στον αέρα κάτι που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε ακόμη και τον όποιο χώρο μπορεί να υπάρξει κάτω από τα εν λόγω «κομοδίνα».

Πιο οικονομικά δεν γίνεται: Η πιο απλή εναλλακτική που έχετε αντί κομοδίνου είναι να τοποθετήσετε στον τοίχο δίπλα από το κρεβάτι σας ένα έτοιμο ράφι τοίχου χωρίς εμφανή στηρίγματα που θα βρείτε σε απίστευτα χαμηλές τιμές (σε ποικιλία χρωμάτων σε μεγάλα καταστήματα με είδη για το σπίτι) για να ξενοιάσετε έτσι απλά, εύκολα και οικονομικά.

thehomeissue_enallaktikakomodina04

Τι να το κάνεις το κομοδίνο όταν έχεις συρτάρι; Στα πλαϊνά του κρεβατιού σας μπορείτε να βιδώσετε ένα συρτάρι από ένα παλιό κομοδίνο το οποίο φυσικά μπορείτε να βάψετε σε ότι απόχρωση επιθυμείτε ή να το κρατήσετε στην φυσική απόχρωση του ξύλου. Με το συρτάρι αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να ακουμπάτε πράγματα και το κυριότερο να μην πέφτει τίποτα πάνω από αυτό αφού υπάρχει το πλαίσιο του συρταριού που θα τα συγκρατεί μέσα του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

×