Ζώδια
Προβλέψεις Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019!
Παιδί
5 μαμάδες μας αποκαλύπτουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την απολύμανση των σχολικών ειδών και εμείς τους δίνουμε όλες τις λύσεις
Σχέσεις-Σεξ
Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Τα τρία σημάδια που πρέπει να προσέξεις!
Μαλλιά
Το νέο hair trend έρχεται από το Λονδίνο και θέλει retro highlights
Home / Food&Living / Ιδέες Διακόσμησης / Τέλος στο χάος! Πώς να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη σας

Τέλος στο χάος! Πώς να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη σας

Πάρτε ιδέες για να δημιουργήσετε μια πρακτική βιβλιοθήκη και κυρίως για να βάλετε τάξη στις στοίβες βιβλίων που δημιουργούνται εδώ και εκεί μέσα σε όλο το σπίτι.

Από την άλλη, οι περισσότεροι δεν έχουμε την πολυτέλεια ενός δωματίου-βιβλιοθήκης. Επειδή όμως το καλό γούστο και οι πρακτικές ιδέες στα δύσκολα φαίνονται, βρείτε τη δική σας τέλεια λύση και χτίστε τη βιβλιοθήκη σας τόμο τόμο. Καλή ανάγνωση.

Αν το δωμάτιο στο οποίο θέλετε να τοποθετήσετε τη βιβλιοθήκη σας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε όλο το πλάτος και το ύψος ενός τοίχου. Στα καταστήματα θα βρείτε μεμονωμένα ράφια και κομμάτια που συνδέονται ανάλογα με τις ανάγκες σας, για να φτιάξετε τη δική σας βιβλιοθήκη στα μέτρα σας.

vivliothiki-sto-spiti_M-518x354

Οι εντοιχισμένες βιβλιοθήκες δείχνουν πολύ κομψές. Αν, πάλι, στο σπίτι δεν είχατε προβλέψει μια τέτοια σύνθεση, μπορείτε εφόσον σας περισσεύει μια εντοιχισμένη ντουλάπα να τις αφαιρέσετε τα φύλλα και να τοποθετήσετε στη θέση τους πόρτες με τζάμια και να διαμορφώσετε το εσωτερικό με ράφια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

×