Μαλλιά
Το ροζ είναι το μεγαλύτερο hair color trend και οι celebrities το αποδεικνύουν!
Star Style
Το cargo παντελόνι της Chiara Ferragni που «έριξε» το instagram
Μαλλιά
Θέλετε τα μαλλιά της Kate Middleton; Σας αποκαλύπτουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί!
Star Style
To φόρεμα της Φαίης… αποτελείται από όλες τις hot αποχρώσεις του Καλοκαιριού που έχουν γίνει viral!
Home / Food&Living / Ιδέες Διακόσμησης / Υπέροχες ιδέες για να κρύψετε την τηλεόραση!

Υπέροχες ιδέες για να κρύψετε την τηλεόραση!

Ένα νέο τρεντ που έρχεται από το εξωτερικό θέλει τα σαλόνια χωρίς τηλεοράσεις. Οι τηλεοράσεις μπαίνουν πλέον στο υπνοδωμάτιο και δεν χρησιμοποιούνται τόσο στο σαλόνι ή ακόμα και αν υπάρχουν στο σαλόνι, «κρύβονται» με κάποιο έξυπνο τρόπο.

Θέλετε και εσείς να κρύψετε την τηλεόραση; Σας έχουμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες!

Με vintage χάρτη Χρησιμοποιήστε έναν vintage χάρτη  ως διακόσμηση στον τοίχο του σαλονιού για ένα πιο σοφιστικέ στιλ. Ο vintage χάρτης ταιριάζει απόλυτα με τα ξύλινα έπιπλα ή τα αναπαλαιωμένα. Μπορείτε να τον τοποθετήσετε πάνω από την τηλεόραση. Έτσι όταν δεν θα παρακολουθείτε τηλεόραση θα τον κατεβάζετε και θα βγάζει από το οπτικό σας πεδίο το μαύρο κουτί. Θα είναι και ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο μάθησης. Μπορείτε να παραγγείλετε χάρτη σε μορφή roll top που θα λειτουργεί όπως η κουρτίνα και θα μπορείτε έτσι εύκολα να το τυλίγετε όποτε θέλετε να δείτε τηλεόραση.

thehomeissue_tv02-768x956

Βάψτε τον τοίχο μαύρο Ένα αντικείμενο που βρίσκεται πάνω σε ένα φόντο ίδιας απόχρωσης χάνεται μέσα σε αυτό. Αν λοιπόν θέλετε έναν οικονομικό τρόπο για να κρύψετε την τηλεόραση χωρίς στην πραγματικότητα να την κρύψετε, βάψτε τον τοίχο πίσω από την τηλεόραση σε μαύρο χρώμα. Έτσι η τηλεόρασή σας δεν θα είναι ιδιαίτερα εμφανής μέσα στο σαλόνι σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. (το υπογραμμισμένο έχει link το άρθρο)

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

×