Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μπιφτέκια με βρώμη και λεμονάτες πατάτες
Μαλλιά
Πριν κλείσετε ραντεβού με τον haircolorist δείτε τις μεγαλύτερες τάσεις της Άνοιξης
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020!
Μαλλιά
Οι κότσοι στην πασαρέλα του οίκου Fendi ήταν εμπνευσμένοι από το Star Wars και υπεύθυνος ήταν ένας hairstylist-θρύλος
Home / Food&Living / Κάν' το Μόνη / Παιδικό DIY: Δείτε πώς θα Γλιτώσετε Χρήματα Αξιοποιώντας Έξυπνα την Κούνια του Μωρού

Παιδικό DIY: Δείτε πώς θα Γλιτώσετε Χρήματα Αξιοποιώντας Έξυπνα την Κούνια του Μωρού

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας μαυροπίνακας στο μέγεθος της κούνιας και μερικά γατζάκια (προαιρετικά). Ξεκινήστε αφαιρώντας το στρώμα από την κούνια καθώς και τις ξύλινες σανίδες. Έπειτα εφαρμόστε τον μαυροπίνακα πάνω στην κούνια. Εκεί θα μπορούν τα παιδάκια σας να ζωγραφίζουν ή και να τον έχουν σαν ένα μικρό γραφείο για να ασχολούνται με τη ζωγραφική και τα παιχνίδια τους.

Πάρτε μια-δυο μικρές καρεκλίτσες (αναλόγως με το πόσα παιδιά έχετε) και βάλτε τις μπροστά στο πρώην κρεβατάκι.

mwro

Αν θέλετε να το κάνετε ένα ακόμα πιο όμορφο και χρήσιμο γραφείο μπορείτε να βάλετε μερικά γατζάκια στα κάγκελα του κρεβατιού για να κρεμάνε τα παιδιά σας τα ψαλίδια τους και ό,τι άλλο θέλουν. Επιπλέον μπορείτε να βάλετε ραφάκια πάνω στα κάγκελα για να βάζετε τα βιβλία των παιδιών.

Τέλος, όσο μεγαλώνουν τα παιδιά σας ιδανικό θα είναι να ανεβάζετε και το ύψος του μαυροπίνακα έτσι ώστε να μπορούν να χωράνε να κάθονται στο γραφειάκι του. Δεν χρειάζεται να το κρατήσετε μέχρι να πάνε στο λύκειο, αλλά μέχρι τις πρώτες τάξεις του δημοτικού είναι μια πολύ καλή λύση αν δεν θέλετε να μπείτε σε έξοδα. Με λίγη φαντασία μπορείτε να μεταμορφώσετε εντελώς την παλιά τους κούνια.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com – the home issue

×