Επιδερμίδα
Φο ντε τεν: Οι celebrity make up artists σας παρακαλούν να σταματήσετε να κάνετε τα 5 βασικά λάθη
Tips & Trends
Ο οίκος Ralph Lauren θα δημιουργήσει κολεξιόν αφιερωμένη στον χαρακτήρα της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια
Editor's choice
Τα φρούτα που τρώει η Victoria Beckhham καθημερινά για λαμπερό δέρμα!
Διατροφή
Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα: 4 τέλειες επιλογές γεμάτες διαιτητικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία!
Home / Food&Living / Κάν' το Μόνη / Πώς να κρατάτε το μπάνιο σας καθαρό μόνο με 5 λεπτά την ημέρα

Πώς να κρατάτε το μπάνιο σας καθαρό μόνο με 5 λεπτά την ημέρα

Κάντε κάτι ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας Ο περισσότερος κόσμος όταν βουρτσίζει τα δόντια του συνηθίζει να αφαιρείται και να σκέφτεται διάφορα πράγματα που τον απασχολούν. Εκμεταλλευτείτε εκείνα τα 2 λεπτά (το ξέρετε ότι πρέπει να τα βουρτσίζετε για τουλάχιστον 2 λεπτά, έτσι;) για να βάλετε τάξη στο μπάνιο σας. Άλλωστε χρειάζεται μόνο ένα χέρι για να κρατάτε την οδοντόβουρτσα. Μαζέψτε με το άλλο χέρι τα άπλυτα και ρίξτε τα στο καλάθι, τακτοποιήστε τα σύνεργα του μακιγιάζ σας ή βάλτε πλυντήριο. 

Δεν χρειάζεται να καθαρίζετε πάνω από 5 λεπτά Όσο μεγάλο ή μικρό είναι ένα μπάνιο, θα πρέπει να ξέρετε πως δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά καθημερινά για να το κρατάτε σε τέλεια κατάσταση. Απλά οργανωθείτε και βρείτε ποιες δουλειές πρέπει να γίνονται κάθε μέρα.

Κάντε την καθαριότητα παιχνίδι Φροντίστε να αποθηκεύετε τα καθαριστικά στο μπάνιο για να μην χρειάζεται να μετακινηθείτε στο σπίτι ώστε να βρείτε το κατάλληλο απορρυπαντικό. Επίσης φροντίστε να έχετε ένα μπουκάλι ξύδι και αρκετά σφουγγάρια στα ντουλάπια σας για να απολυμαίνετε εύκολα το μπάνιο. Καθαρίστε μια φορά την εβδομάδα την ντουζιέρα με ξίδι ή κάποιο απορρυπαντικό και τους τοίχους μια φορά κάθε 2 μήνες.

Τακτοποιήστε την ακαταστασία Μην αφήνετε τίποτα που δεν χρειάζεστε στο μπάνιο σας. Όλα τα άχρηστα αντικείμενα μαζεύουν σκόνη και αυτό είναι πολύ κακό για τη υγιεινή σας. Πετάξτε όλα όσα δεν έχετε χρησιμοποιήσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Φτιάξτε κάτι κάθε φορά που πάτε στο μπάνιο Κάθε υγιής άνθρωπος πηγαίνει στο μπάνιο κατά μέσο όρο πάνω από 6-7 φορές την ημέρα. Εκμεταλλευτείτε την κάθε φορά που πάτε στο μπάνιο για να φτιάξετε ένα πραγματάκι. Κάνοντας αυτό το κόλπο θα διαπιστώσετε πως από ένα σημείο και μετά δε θα υπάρχει τίποτα άλλο να τακτοποιήσετε.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com – the home issue

×