Wellness

Technogym Greece: Άλλες δύο διακρίσεις στο πορτφόλιό της, από τη μαμά εταιρεία!

Η επιτυχημένη πορεία της Technogym Greece -που ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις -δεν αναδεικνύεται μόνο μέσα από τους διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης που έχει σημειώσει επί πέντε συνεχόμενα έτη. Κομμάτι της αναγνώρισης συνιστά αδιαμφισβήτητα και η επιβράβευση. Ειδικά όταν αυτή προέρχεται από τη μητρική εταιρεία.

Στο διεθνές συνέδριο της Technogym που πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Cesena της Ιταλίας, με τη συμμετοχή distributors & branches από όλον τον κόσμο, η ελληνική ομάδα κατάφερε να αποσπάσει δύο από τα πιο σημαντικά βραβεία: τα Sales Target Achievement 2023 και Best Brand Positioning Award 2023.

Το πρώτο βραβείο που κατέκτησε η Technogym για άλλη μια φορά, αποτελεί μία ακόμη διάκριση στην κατηγορία και αφορά τόσο την επίτευξη του στόχου πωλήσεων που είχε τεθεί για την περασμένη χρονιά, όσο και τη διεύρυνση της παρουσίας της Technogym στην ελληνική αγορά. Χάρη στην είσοδο σε διαφορετικούς κλάδους με ξεχωριστές, αλλά πάντα υψηλές απαιτήσεις (όπως ξενοδοχεία, γυμναστήρια, κατοικίες, εταιρείες, ιατρικές εγκαταστάσεις, κ.λπ.) η αύξηση των πωλήσεων έγινε μεθοδικά και ισορροπημένα.

Το δεύτερο, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αναγνώρισης των προσπαθειών που έγιναν μέσα στη χρονιά που πέρασε, για τη σωστά θεμελιωμένη στρατηγική τοποθέτηση και ανάπτυξη του brand στην ελληνική αγορά, μέσω όλων των touch points με τον καταναλωτή. Από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, το opening του Technogym Experience Center στον Άλιμο, τη συμμετοχή σε μεγάλες κλαδικές εκθέσεις όπως η XENIA και η Health και Wellness & Fitness Expo, μέχρι τα marketing activations και τη στρατηγική που ακολούθησε το brand στα digital κανάλια επικοινωνίας, όλα αυτά συντελούν στο positioning του brand και είναι ενέργειες που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Οι διακρίσεις αυτές -ειδικά όταν αφορούν ένα παγκόσμιο δίκτυο με αυστηρά κριτήρια και κορυφαία standards όπως αυτό της Technogym- αποτελούν πολλά περισσότερα από μια αναγνώριση για την προσπάθεια που κατεβλήθη την περασμένη χρονιά. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο βελτίωσης για το σύνολο της ομάδας της Technogym Greece, πάντα επάνω στα σωστά guidelines, δημιουργώντας μια σταθερή βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη του brand στη χώρα μας.

Technogym

Η Technogym, που ιδρύθηκε το 1983, είναι ένα global brand με ηγετική παρουσία στον τομέα της γυμναστικής, της ευεξίας, του αθλητισμού και της υγείας. Η Technogym παρέχει ένα πλήρες οικοσύστημα που αποτελείται από smart connected όργανα γυμναστικής, ψηφιακές υπηρεσίες και εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Χάρη στην πλατφόρμα Mywellness Cloud Platform οι αθλούμενοι μπορούν να συνδεθούν με την προσωπική τους προπονητική εμπειρία οπουδήποτε, τόσο στον εξοπλισμό Technogym όσο και σε κινητές συσκευές. Με περισσότερους από 2.500 υπαλλήλους, η Technogym έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες. Περισσότερα από 85.000 κέντρα ευεξίας και 400.000 κατοικίες στον κόσμο είναι εξοπλισμένα με την Technogym. Η Technogym είναι Επίσημος Προμηθευτής των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 για ένατη συνεχόμενη φορά, μετά το Σίδνεϊ 2000, την Αθήνα 2004, το Τορίνο 2006, το Πεκίνο 2008, το Λονδίνο 2012, το Ρίο 2016, την Πιονγκτσάνγκ 2018 και το Τόκιο 2020.

Μια ματιά ακόμα:

Κεφάλαιο φλυαρία: Τι να κάνεις όταν κάποιος σου μιλάει ακατάπαυστα