Wellness

Θέλεις να κάνεις πιο «όμορφο» το κλιματιστικό σου; Θα πάθεις πλάκα με την καινοτομία της Toshiba HAORI

Ναι! Είναι γεγονός πως φτιάχνοντας το σπίτι μου και διακοσμώντας το σιγά σιγά συνειδητοποίησα πως υπήρχαν κάποια πράγματα που εξακολουθούσαν να φαίνονται λίγο…άσχημα! Στο παλιό καλοριφέρ του δωματίου τοποθέτησα μια οριζόντια ξύλινη τάβλα και πάνω σε αυτή έβαλα κεράκια, βιβλία και ένα βάζο με λουλούδια. Το καλοριφέρ του σαλονιού το έντυσα με ένα ειδικό δύχτι και έγινε αγνώριστο. Στο ξύλινο πλακάκι έβαλα ένα φανταστικό boho χαλί και το μεταμόρφωσα! Αυτό που δεν ήξερα πώς να μεταμορφώσω ήταν το κλιματιστικό του δωματίου αλλά και του σαλονιού που μου χάλαγε την αισθητική σε καθημερινή βάση.

Και κάπου εκεί, πάνω που οι φίλοι μου με θεωρούσαν υπερβολική, έμαθα για το HAORI που ήρθε για να σπάσει την μονοτονία στα κλιματιστικά τοίχου.

Πίσω από αυτή την υπέροχη καινοτομία βρίσκεται η Toshiba, μια εταιρία που έχουμε αγαπήσει και εμπιστευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια για τα κλιματιστικά μας.

Τώρα λοιπόν μπορείς να «ντύσεις» το κλιματιστικό σου με το ύφασμα της επιλογής σου.

Για μίνιμαλ διακόσμηση επίλεξε ένα πιο σκουρόχρωμο σχέδιο.

Για ποιους λόγους αποφάσισα να επιλέξω αυτά τα κλιματιστικά:

1. Η αλήθεια είναι πως ήθελα καιρό τώρα να ανανεώσω τα κλιματιστικά μου με συσκευές που είναι προηγμένης τεχνολογίας. Τα συγκεκριμένα κλιματιστικά έχουν ενεργειακή κλάση Α+++/Α+++**.

2. Είναι Wi-Fi Activated και συμβατά με τους ψηφιακούς βοηθούς Google Assistant και Amazon Alexa.

3. Αν σε ενοχλούν τα κλιματιστικά λόγω μυρωδιάς ή αέρα αξίζει να μάθεις πως αυτά τα κλιματιστικά της Toshiba έχουν Plasma Ionizer και Ultra-Pure φίλτρο για υψηλή ποιότητα εσωτερικού αέρα και λειτουργίες Magic Coil & αυτοκαθαρισμού για μια εσωτερική μονάδα απαλλαγμένη από βλαβερούς μικροοργανισμούς.

4. Όσον αφορά το θόρυβο ένα έχω να σου πω! Η αθόρυβη λειτουργία εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας είναι στα 19 dB(A) & 37dB(A) αντίστοιχα. Και για να καταλάβεις τη διαφορά θα σου πω το εξής. Μια συσκευή θεωρείται αθόρυβη όταν είναι κάτω από 40db.

5. Τα κλιματιστικά Toshiba έχουν τη λειτουργία HADA Care που βοηθούν στο να μην ξηραίνεται η επιδερμίδα μας.

6. Και φυσικά σου άφησα το καλύτερο για το τέλος! Τα κλιματιστικά HAORI της Toshiba επενδύονται εξωτερικά με ύφασμα σε διάφορες αποχρώσεις ώστε να δείχνουν όμορφα μέσα στον χώρο σου! Μπορείς να ξεκινήσεις με τις δύο επενδύσεις σε αποχρώσεις του γκρι, διαθέσιμες με τη συσκευή, και να συνεχίσεις με τα υπόλοιπα τέσσερα χρώματα ή να φτιάξεις τη δική σου επένδυση με ύφασμα της επιλογής σου.  Η εναλλαγή και η τοποθέτηση γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς την παρέμβαση ειδικών. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι σκούρο ή ανοιχτό γκρι, μπλε γκρι, μπεζ γκρι, καφέ σκούρο, μπλε σμαράγδι.

Μπορείς να αλλάξεις το χρώμα όποτε θέλεις ανάλογα και με τη διακόσμηση του σπιτιού σου αλλά και τις εποχές. Εγώ επίλεξα ανοιχτούς τόνους για το καλοκαίρι και γήινους για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Στο παιδικό υπνοδωμάτιο μπορείς να προσθέσεις την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα με τη διακόσμησή του ή το χρώμα που επιθυμεί το παιδάκι σου.

Στο υπνοδωμάτιο μπορείς να τολμήσεις μια πιο έντονη απόχρωση ή να συνδυάσεις το χρώμα του κλιματιστικού σου με τα χρώματα στο κρεβάτι σου ή στις κουρτίνες.

Η νέα καινοτομία της Toshiba κάνει το σπίτι μας πιο όμορφο και η αλήθεια είναι πω είναι ωραίο να έχουμε επιλογές και κορυφαίες επιδόσεις μαζί! 

Διαβάστε ακόμα: Θέλετε να φέρετε την καλή ενέργεια του Feng Shui στο… Κρεβάτι σας; 5 tips που θα σας βοηθήσουν!

4 tips για να μεταμορφώσεις το σπίτι σου σε καλοκαιρινή όαση

Έτσι θα διακοσμήσετε με στυλ τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας!