Wellness

Βρήκαμε το απόλυτο στρώμα ύπνου που θα σε…κοιμίσει στον αφρό!

Θέλεις να κοιμάσαι και να πετάς; Θέλεις να ξυπνάς και να νιώθεις την απόλυτη ελευθερία της ξεκούρασης; Θέλεις να γίνεις ένα με το σώμα σου και το στρώμα σου; Με το πρόγραμμα «Mat(s)tress Free» τα «θέλω» σου γίνονται πραγματικότητα. Το συναντήσαμε online στο e-shop της Mat&Pil και ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε την τεχνολογία του memory foam σε συνδυασμό με τον οικολογικό ύπνο.

Ο αφρός μνήμης έρχεται για να δώσει στο στρώμα της Mat&Pil το στοιχείο της φιλοξενίας, της αγκαλιάς, του χαδιού. Και τα καταφέρνει περίφημα. Είναι γνωστό άλλωστε πως το σώμα σου έχει μνήμη και αγαπά τα επιλεγμένα υλικά και τις eco-friendly λεπτομέρειες. Αυτή η εμπειρία είναι 24/7 και την ανακαλύπτεις βήμα βήμα σε κάθε ευκαιρία χαλάρωσης. Για τα naps μέσα στην ημέρα που σου δίνουν ενέργεια ανάμεσα σε δουλειές, ραντεβού, υποχρεώσεις!

Για τη συνολική σου ανάπαυλα το βράδυ που βάζεις στην άκρη τα πάντα και θέλεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου προκειμένου να υποδεχθείς την επόμενη μέρα με τον πιο ξεκούραστο τρόπο. Στην Mat&Pil κάνουν τη διαδικασία εύκολη, γρήγορη και συνάμα αποδοτική, γιατί σε μια εποχή όπως αυτή που διανύουμε… η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Και που διαφέρουν; Παραγγέλνεις το στρώμα σου και αυτόματα μπαίνεις στο project «Mat(s)tress Free». Τι σημαίνει αυτό; Αν μέσα σε 15 ημέρες αποφασίσεις ότι το στρώμα που έχεις λάβει δεν σου κάνει για οποιονδήποτε λόγο… μπορείς να το επιστρέψεις και να ανακυκλωθεί για τις ανάγκες των τετράποδων φίλων.

Γιατί στην Mat&Pil όλα είναι μια αλυσίδα δημιουργίας και όλα καταλήγουν στο καλό! Αλλάζοντας τα δεδομένα, το πρόγραμμα «Mat(s)tress Free» ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία των Mat&Pil Pet Beds. Πρόκειται για κρεβατάκια που απευθύνονται στο κατοικίδιο σου, στον σκύλο ή την γάτα σου. Εσύ δεν θα ήθελες ιδανικό κρεβατάκι για το μικρό σου φίλο; Δεν θα ήθελες να το αγκαλιάζει κάτι με μπόλικη αγάπη; Τα Mat&Pil PetBeds πάντως είναι αυτό που ψάχνεις. Φτιάχνονται σε διάφορα μεγέθη και σε ποικίλες αποχρώσεις, από διαλεχτά υφάσματα… άκρως ανθεκτικά σε χιλιάδες τριβές.

Είναι φυσικά αδιάβροχα και αλέκιαστα για να διευκολύνουν εκτός από το αγαπημένο σου ζωάκι και εσένα. Προσαρμόζονται εύκολα στο κάθε κατοικίδιο και τις ανάγκες του. Ο τρόπος που κατασκευάζονται, όπως μάθαμε από τους ειδικούς της Mat&Pil, είναι τέτοιος ώστε να ανακουφίζονται τα κατοικίδια από πόνους στις αρθρώσεις, αλλά και να αμβλύνονται οι μυοσκελετικές δυσλειτουργίες που τυχόν έχουν. Σε κάθε περίπτωση, είναι μεγάλη η χαρά όταν μπορείς να απολαύσεις τον ύπνο σου στο στρώμα που σου αξίζει. Είναι όμως διπλή χαρά όταν αυτή τη δυνατότητα μπορεί να την έχει και ο σκύλος ή η γάτα σου. Γι’ αυτό στην Mat&Pil σε περιμένουν να κάνεις την επιλογή σου, γιατί εμείς την κάναμε ήδη και έχουμε βάλει στα αγαπημένα μας το πρόγραμμα «Mat(s)tress Free».

Διαβάστε περισσότερα:

Τσάι: Η πιο φυσική και εύκολη λύση για τον πονοκέφαλο!

Θέλετε λαμπερό δέρμα; Φτιάξτε αυτά τα 4 smoothies!

Αυτά είναι τα πέντε φρούτα που έχουν περισσότερη βιταμίνη c από το πορτοκάλι!