Μαμά-Παιδί

5 βασικοί λόγοι για να προσφέρεις στα παιδάκια σου το νερό Aqua Carpatica

Το νερό είναι το πιο σημαντικό υγρό που χρειάζονται τα παιδιά μας αλλά και εμείς οι ίδιοι και γι’ αυτό πρέπει να φροντίζουμε να τους παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα. Έχοντας μόλις αποκτήσει το δεύτερο παιδάκι μου έκανα την έρευνά μου για να βρω το ιδανικό νερό για το μωρό μου αλλά και για όλη την οικογένεια. Ψάχνοντας στην αγορά ανακάλυψα το AQUA Carpatica, ένα νερό που κάλυψε όλα τα κριτήρια που αναζητούσα σε ένα νερό.

Το AQUA Carpatica είναι «το νερό θαύμα από τα Καρπάθια όρη» και αυτό το slogan δεν είναι τυχαίο διότι πληροί ΟΛΑ τα κριτήρια ποιότητας ενός άξιου και μοναδικά καλού φυσικού μεταλλικού νερού. Αν θέλεις κι εσύ να προσφέρεις ένα πιο ποιοτικό και  μικροβιολογικώς αγνό νερό στα παιδάκια σου τότε δες για ποιους λόγους αυτό το νερό είναι ιδανική επιλογή.

#1. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica έχει σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε Νιτρικά

Αναζητώντας το ιδανικό νερό για τα παιδάκια μου και έχοντας διαβάσει για την επικινδυνότητα των Νιτρικών στα νερά, βρήκα ένα νερό που είναι ιδανικό για βρέφη και παιδάκια λόγω μικρής περιεκτικότητας σε μέταλλα (ολιγομεταλλικό) και σχεδόν μηδενικής περιεκτικότητας σε Νιτρικά. Αυτό δεν είναι άλλο από το  Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των υψηλών επιπέδων νιτρικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και των διαφόρων προβλημάτων υγείας στα νεογέννητα. Στην έγκυρη βάση δεδομένων της PUBMED.ncbi.nlm.nih.gov, που αποτελεί τον επιστημονικό ιστότοπο παγκοσμίως του Ιατρικού κόσμου, υπάρχουν 362 δημοσιεύσεις που αποδεικνύουν πόσο επιβλαβή είναι τα Νιτρικά στην ανθρώπινη Υγεία όταν εμπεριέχονται στο πόσιμο νερό.

Η λίστα με τα αρνητικά αποτελέσματα που έχω συγκρατήσει είναι:

*Σύνδρομο κυάνωσης των βρεφών με κίνδυνο ακόμη και την ασφυξία.
*Κίνδυνος για τερατογεννέσεις στις εγκυμονούσες γυναίκες
*Προβλήματα στον μεταβολισμό, ιδίως στον θυροειδή, και στο κυκλοφοριακό σύστημα.
*Αύξηση του ρίσκου στις καρκινογενέσεις.

Έτσι λοιπόν, το γεγονός ότι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica έχει σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε Νιτρικά και γνωρίζοντας το κακό που προκαλούν τα Νιτρικά στον οργανισμό μας, αποφάσισα να προσφέρω μόνο αυτό το νερό στην οικογένειά μου.

#2. Το νερό που πρέπει να προσθέτεις ΚΑΙ στα φαγητά του μωρού σου

Η περιεκτικότητα νερού στο σώμα και τα όργανα ενός βρέφους αγγίζει το 78%. Έτσι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία μόνο στο νερό που δίνουμε στα μωρά μας αλλά και στο νερό που χρησιμοποιούμε για το μαγείρεμα του φαγητού. Διαβάζοντας σε πολλές έρευνες και άρθρα για τα προβλήματα που δημιουργούν τα νιτρικά σε βρέφη και παιδάκια ένιωσα την ανάγκη περισσότερο από ποτέ να προσθέσω το νερό AQUA Carpatica τόσο στην καθημερινή ενυδάτωση του μωρού μου αλλά και στο φαγητό του.

Τα μωρά, ειδικά κάτω των έξι μηνών, μπορεί να αρρωστήσουν σοβαρά εάν εκτεθούν σε επίπεδα νιτρικών που υπερβαίνουν τα 10 mg/l.  Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τα περισσότερα αναφερόμενα κρούσματα του συνδρόμου κυάνωσης βρεφών φέρεται να οφείλονται στο μολυσμένο από νιτρικά νερό που χρησιμοποιείται για την ετοιμασία των βρεφικών τροφών. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Δημόσιες Υγειονομικές Υπηρεσίες επτά χωρών (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Πολωνία, Ισπανία και Τσεχία) έχουν εκδώσει οδηγία/σύσταση, όπου προτείνουν το όριο των 10 mg/l νιτρικών ως μέγιστο επιτρεπόμενο όριο στην περίπτωση βρεφών και εγκύων.

#3. Ειδικό καπάκι για να μην χύνεται το νερό στα ρούχα του παιδιού

Είμαι σίγουρη πως δεν συνηθίζετε να δίνετε μπουκαλάκια με εμφιαλωμένο νερό στα παιδιά σας για να μην χύσουν το νερό στα ρούχα τους. Αυτό συνήθιζα να κάνω και εγώ! Το AQUA Carpatica είναι όμως ένα βήμα μπροστά δημιουργώντας ένα ειδικό και μοναδικό στόμιο στη φιάλη Kids που εμποδίζει την υπερχείληση και έτσι το νερό δεν χύνεται πάνω στα ρουχαλάκια του παιδιού, όταν αυτό πίνει από την φιάλη. Χάρη σ’ αυτό το ειδικά σχεδιασμένο στόμιο ασφαλείας, το ΑQUA Carpatica Kids κάνει την κατανάλωση νερού εύκολη και διασκεδαστική για κάθε παιδί. Η φιάλη σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να κρατηθεί με ευκολία και ασφάλεια ακόμη και από τα πιο μικρά, παιδικά χεράκια.

#4. Το νερό βοηθάει στην αύξηση της συγκέντρωσης και της διανοητικής λειτουργίας

Τα παιδιά μας μάς έχουν ανάγκη μέχρι κάποια ηλικία σε ό,τι αφορά την πρόσληψη νερού καθώς έχουν υψηλότερες απαιτήσεις σε νερό συγκριτικά με το βάρος τους και δεν μπορούν πάντα να αναγνωρίσουν τα αρχικά στάδια δίψας. Έτσι, καταλήγουν συχνά με μειωμένη πρόσληψη νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες ενυδάτωσης του οργανισμού τους.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η ήπια αφυδάτωση στα παιδιά μπορεί να προκαλέσει μείωση της συγκέντρωσης και της διανοητικής λειτουργίας τους. Το AQUA Carpatica Kids έχει σχεδιαστεί με παιχνιδιάρικα σχέδια στη φιάλη για να γίνεται πιο ελκυστικό στα παιδάκια μας ώστε να το προτιμούν και να το έχουν πάντα μαζί τους στο παιχνίδι, στη βόλτα και στις δραστηριότητες.

#5. Το AQUA Carpatica έχει ευχάριστη γεύση

Υγιεινό αλλά και νόστιμο! Το νερό AQUA Carpatica συλλέγεται από πηγές στα Καρπάθια Όρη, όπου τα αποθέματα σε νερό είναι τεράστια. Στα συγκεκριμένα δάση έχουν κρατηθεί όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες μακριά (δεν υπάρχουν εργοστάσια, άξονες μεταφορών και ούτε μαζικές αγροτικές καλλιέργειες) προστατεύοντας τους φυσικούς πόρους από τα φαινόμενα μόλυνσης.

Υπάρχουν πάρα πολλές πηγές στα Καρπάθια και στην Ελλάδα έρχεται το νερό από τις καλύτερες πηγές που όχι μόνο έχουν μικροβιολογική και χημική ΑΓΝΟΤΗΤΑ αλλά και που πληρούν ταυτόχρονα το κριτήριο του ΕΥΓΕΣΤΟΥ Νερού! Η ΓΕΥΣΗ του AQUA Carpatica είναι ιδιαίτερα ελκυστική και πρόσχαρη, και είμαι σίγουρη πως και τα δικά σας παιδάκια θα ευχαριστηθούν να πίνουν αυτό το νερό και θα το καταναλώνουν πολύ πιο εύκολα, όπως ακριβώς συνέβη και με τα δικά μου παιδιά. Το AQUA Carpatica έχει απίστευτα καλή ΓΕΥΣH, πραγματικά ευχάριστη και ασύγκριτη …και καμία απολύτως επίγευση!

Το Aqua Carpatica με το ποιοτικό νερό που μας αγαπά. Μας αρέσει, το απολαμβάνουμε και αυτό μας φροντίζει. Είναι μια αμφίδρομη ΑΓΑΠΗ, The WaterLove! The water that Loves you back! Πρόσφερέ το στα παιδάκια σου αλλά και σε όλη την οικογένεια, όπως έκανα και εγώ, και είμαι σίγουρη πως από τη στιγμή που θα το γνωρίσεις δεν θα μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πράγματα για το Aqua Carpatica στο επίσημο site www.aquacarpatica.com αλλά και στα social media.

Facebook: AQUA Carpatica    /   Ιnstagram: aquacarpatica.gr   /    ΥouTube: aquacartpatica