Μαμά-Παιδί

«Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω»: Ένα παιδικό διδακτικό βιβλίο κατά του bullying και γνωριμίας με την αναπηρία

Σε μια προσπάθεια αποδοχής της αναπηρίας από μια άφιλη κοινωνία σε οτιδήποτε «διαφορετικό», το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ- 4ΑΜΕΑ μέσα από ένα βιβλίο, γραμμένο με ευαισθησία και ευθύνη στοχεύει να καλλιεργήσει σε όλα παιδιά τη γνώση και το σεβασμό για κάθε συνάνθρωπο έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην πολύτιμη «αποδοχή» των ανθρώπων ΑμεΑ.

«Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω»

Ένα παιδικό διδακτικό βιβλίο κατά του bullying και γνωριμίας με την αναπηρία που απευθύνεται σε παιδιά «τυπικής» ανάπτυξης από τριών έως και οκτώ ετών. Γιατί μόνο όταν η παιδική ψυχή πλουτίσει με γνώση και συναίσθημα από νωρίς θα μπορέσουμε να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο κόσμο, δίχως εκφοβισμό και βία. Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω για την κινητική αναπηρία, για την τύφλωση, για τις επίκτητες αναπηρίες, για το σύνδρομο down, για τον αυτισμό και για την άνοια – altsheimer, για την αγάπη και τη φιλία αλλά και για τη μοναδική σχέση ανθρώπων και ζώων.

Ένα βιβλίο γραμμένο με αγάπη προς όλα τα παιδιά με την ελπίδα πως θα διαβαστεί από τους γονείς και από τους διδασκάλους τους, γιατί όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ότι πονάει την παιδική ψυχή.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 694 000 4544
E-mail: [email protected]

https://4amea.gr/
https://www.instagram.com/4amea_4amea/
https://www.facebook.com/4amea
https://www.facebook.com/groups/475764322615646
https://www.facebook.com/nenaxristos2004

Μια ματιά ακόμα:

Enough Drama: Μανούλες, να πως θα διαχειριστείτε σωστά το εφηβικό δράμα!