Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 31 Μαΐου 2020!
Celebrity News
Η Φαίη μας έριξε το Instagram με τη φώτο που ανέβασε -Δείτε τα σχόλια που της άφησε όλη η showbiz!
Επιδερμίδα
Kim Kardashian, Bella Hadid, Ashley Graham: Αυτή είναι η νέα beauty εμμονή των αγαπημένων μας celebrities!
Ιδέες Διακόσμησης
Πως να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας να μοιάζει με αυτά του Instagram!
Home / Μαμά-Παιδί / Παιδί / 5 μαμάδες μας αποκαλύπτουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την απολύμανση των σχολικών ειδών και εμείς τους δίνουμε όλες τις λύσεις

5 μαμάδες μας αποκαλύπτουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την απολύμανση των σχολικών ειδών και εμείς τους δίνουμε όλες τις λύσεις

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε πριν από ένα μήνα και ήδη πολλές μαμάδες ανησυχούν για τα μικρόβια που μεταφέρουν τα παιδάκια τους στο σπίτι. Μαμάδες από όλη την Ελλάδα μας έστειλαν τους προβληματισμούς τους και εμείς τους δίνουμε όλες τις λύσεις ώστε να απολυμάνουν σωστά τα σχολικά είδη και να προστατέψουν όλη την οικογένεια.

Η Κα. Κατερίνα από τον Βόλο αναρωτιέται πώς να απολυμαίνει σωστά την τσάντα του γιου της.

Η λύση βρίσκεται σε ένα προιόν της Klinex που θα σας σώσει. Ρίξτε σε ένα λεκανάκι με χλιαρό νερό λίγες σταγόνες Klinex Αιθέρια Έλαια και με ένα πανάκι περάστε όλη την τσάντα εξωτερικά. Με αυτόν τον τρόπο θα καθαριστεί η εξωτερική επιφάνεια της τσάντας και ταυτόχρονα θα μοσχομυρίσει!

Η Κα. Λίτσα από την Αθήνα ρωτάει πώς να αποφύγει τα μικρόβια που μεταφέρονται στο σπίτι από το σχολείο.

Κα. Λίτσα καλό θα ήταν να μάθετε στα παιδάκια σας κάποιους βασικούς κανόνες υγιεινής που θα βοηθήσουν ώστε να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και άλλες αρρώστιες. Ο πιο βασικός κανόνας είναι το σχολαστικό πλύσιμο των χειριών. Δείξτε στα παιδάκια σας πώς να καθαρίζουν τα χέρια τους πριν φάνε οτιδήποτε στο σχολείο και μάθετέ τους να πλένουν πάντα τα χέρια τους με το που επιστρέφουν στο σπίτι.

Η Κα. Γεωργία από το Ναύπλιο ρωτάει: «Έχω δύο παιδάκια δημοτικού και ένα μωρό στο σπίτι. Δυστυχώς τα παιδιά μεταφέρουν συνέχεια μικρόβια με αποτέλεσμα το μωρό να αρρωσταίνει συχνά. Τι να κάνω;»

Κα. Γεωργία θα πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτική με τους κανόνες υγιεινής στο σπίτι σας από τη στιγμή που υπάρχει και ένα μωρό. Καλό θα ήταν να μην επιτρέπετε στα παιδάκια σας να μπαίνουν με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι. Καθαρίστε την κουζίνα και το μπάνιο με την Klinex Γενικής Χρήσης που αφαιρεί τη βρωμιά, εξουδετερώνει τα βακτήρια, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών και απολυμαίνει χωρίς χλώριο. Με την Klinex θα έχετε έναν λόγο λιγότερο για να ανησυχείτε.

H Kα. Σοφία από την Καβάλα μας ρωτάει ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να απολυμαίνεται το θρανίο.

Σύμφωνα με έρευνες τα σχολικά θρανιά έχουν πάνω από 20.000 μικρόβια. Για την τακτική απολύμανση τως θρανίων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το συμβούλιο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και ταυτόχρονα να διδάξετε τα παιδιά σας να πλένουν τακτικά τα χέρια τους, ειδικά πριν το φαγητό.

H Kα.Μαρία από την Αθήνα έχει 5 παιδάκια και έτσι όταν αρρωσταίνει το ένα συνήθως αρρωσταίνουν όλα. Μας ρωτάει λοιπόν τι μπορεί να κάνει για να προφυλάξει τα παιδιά της όταν αρρωστήσει ένα από αυτά.

Για να προφυλάξετε όλη την οικογένεια, όταν ένα από τα μέλη αρρωστήσει, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Το σωστό και συχνό πλύσιμο των χεριών είναι το βασικό μέσο πρόληψης της μετάδοσης των μικροβίων. Επιπλέον, όταν βήχετε ή φτερνίζεστε, το στόμα και η μύτη θα πρέπει να καλύπτονται με ένα χαρτομάντηλο, ενώ φροντίζετε ώστε το δωμάτιο του ασθενούς να αερίζεται καλά. Ταυτόχρονα, μπορείτε να διατηρείτε το σπίτι καθαρό με την Χλωρίνη Klinex (Χλωρίνη Klinex, Χλωρίνη Klinex Ultra και Χλωρίνη Klinex Spray Πολλαπλών Χρήσεων), απολυμαίνοντας επιφάνειες και αντικείμενα που αγγίζετε συχνά ή επιφάνειες που έρχονται σε επαφή ή μπορεί να επιμολυνθούν από τον ασθενή. Τέλος, ανακαλύψτε και τα προϊόντα Klinex Sprays Γενικής Χρήσης, τα οποία προσφέρουν μια υγιεινή καθαριότητα στο σπίτι.

Ανακαλύψτε όλα τα προιόντα της Klinex στο επίσημο site ΕΔΩ! ή στη σελίδα της εταιρίας στο facebook.

×