Μαλλιά
Braided Tendrils: Το hair trend που έχει κατακλείσει το Instagram και θα δείτε παντού!
Tips & Trends
Viral Trend: Τα bold χρώματα στις τσάντες είναι μια τάση που αγαπάμε πολύ!
Editor's choice
Ο nail artist της Jennifer Lopez σας δίνει την καλύτερη συμβουλή για δυνατά νύχια!
Star Style
H Chiara Ferragni είναι έγκυος και εμείς σου δείχνουμε τα looks που υιοθετεί τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της
Home / Μαμά-Παιδί / Παιδί / Άννα-Μαρία Μαζιώτη: Μαθήματα ζωής από το παιδί ευχής του Make-A-Wish!

Άννα-Μαρία Μαζιώτη: Μαθήματα ζωής από το παιδί ευχής του Make-A-Wish!

Η 20χρονη Άννα-Μαρία Μαζιώτη, παιδί ευχής του Μake-A-Wish, πριν 6 χρόνια διαγνώστηκε με νεοπλασματική ασθένεια. Σήμερα γιορτάζει τα 5 χρόνια από το τέλος της σοβαρής περιπέτειας υγείας της και μας δίνει μαθήματα ζωής.

Η Άννα-Μαρία δεν διστάζει σήμερα να φωτογραφηθεί με μαγιό δείχνοντας σε όλους μας την τομή στο πόδι της από το χειρουργείο που έχει κάνει.

Ρωτώντας την Άννα-Μαρία να μας πει την εμπειρία της και για το πώς νιώθει μας απάντησε: «Είμαι  ευγνώμων για την κάθε μέρα που ξημερώνει, για όλα όσα έχω, γιατί τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να ζούμε και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. Δεν υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα στη ζωή μας εκτός από την υγεία, το μεγαλύτερο θείο δώρο. Ας βλέπουμε λοιπόν μπροστά γεμάτοι όνειρα κι αισιοδοξία γιατί οποιαδήποτε δυσκολία, έρχεται για καλό, να εκτιμήσουμε την ζωή και να καταλάβουμε ότι είναι υπέροχη και γεμάτη εκπλήξεις. Άλλωστε μετά από μία καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο”.

Για την εκπλήρωση της ευχής της, από το Μake-A-Wish πρόσθεσε: «Το Μake-A-Wish μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου, να ονειρεύομαι σε όλη τη διάρκεια των χημειοθεραπειών και να αναμένω με αγωνία να εκπληρωθεί η ευχή μου, που ήταν ένα digital room. Θα ήθελα να ανταποδώσω τη δύναμη αυτή στον οργανισμό και καλώ όσους μπορούν να στείλουν sms τη λέξη WISH στο 19808 δωρίζοντας 2€ για να πραγματοποιηθούν οι ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και το έχουν πραγματικά ανάγκη».

Πλέον η όμορφη Άννα-Μαρία είναι φοιτήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, βλέπει θετικά και χαίρεται κάθε στιγμή της ζωής.

Οι φωτογραφίες του θέματος είναι από το Instagram account: @annamaria.maz

Μια ματιά ακόμα:

Η συγκίνηση της Φαίης μας και το “ευχαριστώ” του Make-A-Wish-Greece!

“Make-A-wish”: Ένας εικονικός περίπατος για τα παιδιά που παλεύουν

×