Μαλλιά
Χωρίστρα στη μέση: Δείτε τα ωραιότερα hair looks και δοκιμάστε εκείνο που σας ταιριάζει
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 10 Απριλίου 2020!
Tips & Trends
Τα φλοράλ φορέματα που φοράει αυτή η influencer στο σπίτι της έχουν γίνει viral!
Επιδερμίδα
Αν το face oil δεν ενυδατώνει την επιδερμίδα σας προφανώς κάνετε ένα από τα 3 βασικά λάθη
Home / Μαμά-Παιδί / Παιδί / Όχι άλλη ίωση για το μικρούλι σας!

Όχι άλλη ίωση για το μικρούλι σας!

Aρρωσταίνει συχνά το παιδί σας και μένει στο σπίτι με βήχα και συνάχι; Απέχει συνεχώς λόγω των ιώσεων από το σχολείο  και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να προστατεύσετε τα παιδιά πλήρως άλλα ούτε  και να ζείτε οικογενειακώς σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον. Μπορείτε όμως να ενισχύσετε  τους τρόπους πρόληψης και να μάθετε στα παιδιά σας να προστατεύουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

-Μάθετε  στα παιδιά σας να πλένουν τα χέρια τους με σαπούνι και νερό  αμέσως μετά την είσοδο τους στο σπίτι και  ιδιαίτερα πριν από κάθε γεύμα.

-Διδάξτε τα να βήχουν βάζοντας μπροστά το μπράτσο τους κι όχι την παλάμη του χεριού τους, μειώνοντας με αυτόν  το τρόπο την πιθανότητα  μετάδοσης των μικροβίων από τα σταγονίδια του βήχα.

-Θυμίστε τους συνεχώς να πετούν στον κάδο τα μαντηλάκια τους αμέσως μόλις φυσήξουν τη μυτούλα τους.

-Φροντίστε να αερίζετε καλά το χώρο που μεγαλώνουν τα παιδιά αλλά και ολόκληρο το σπίτι σας.

-Δώστε έμφαση στη διατροφή των παιδιών επιδιώκοντας να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιεινή και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.
Αναρωτιέστε αν υπάρχει άλλο τρόπος πρόληψης;

Υπάρχει και είναι απόλυτα φυσικός: το Alvityl Defenses!

product

Πρόκειται για  ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για το παιδί από 1 έτους και άνω  που  βοηθάει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, στην πρόληψη του κρυολογήματος αλλά και στην πιο γρήγορη ανάρρωση χάρη στα πιο κάτω:

Εχινάκεια: το κυριότερο βότανο που βοηθάει το σώμα να απαλλαχτεί από τις μικροβιακές λοιμώξεις

Πρόπολη: ουσία που παράγουν οι μέλισσες και έχει αναλγητικές, αντιφλεγμονώδης, αντιοξειδωτικές και αντισταμινικές ιδιότητες.

Βιταμίνη c: βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και επιταχύνει την ανάρρωση.

Έχετε ένα λόγο παραπάνω να το προτιμήσετε την περίοδο έξαρσης των ιώσεων, όχι μόνο γιατί τα συστατικά του είναι  απόλυτα φυσικά αλλά και επειδή επιβεβαιώνεται από μελέτη ότι με το Alvityl Defenses τα παιδιά αρρωσταίνουν δύο φορές λιγότερο σε διάστημα δύο φορές μικρότερο!  Αν λοιπόν θέλετε λιγότερες ιώσεις, ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε!

×