Μαμά-Παιδί

Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Ο Έλμερ και οι ιστορίες για όνειρα γλυκά” και “Η ευτυχία είσαι εσύ”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

Ο ΕΛΜΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ, MCKEE DAVID/ ΜΑΚ ΚΙ ΝΤΕΙΒΙΝΤ

Όλα τα ζώα στη ζούγκλα έχουν από μια αγαπημένη ιστορία για όνειρα γλυκά, αλλά ποια ιστορία θα πει ο Έλμερ στους μικρούς ελέφαντες απόψε;

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, TINA TURNER/ΤΙΝΑ ΤΑΡΝΕΡ

Μία από τις δημοφιλέστερες σταρ του μουσικού στερεώματος παγκοσμίως αποκαλύπτει, σε αυτό το βιβλίο, τη σοφία που αναδύεται από τη συναρπαστική ιστορία της ζωής της και τη μοιράζεται μαζί μας, χαρίζοντάς μας ένα δώρο που μπορεί να αποτελέσει πραγματική έμπνευση για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Η Tina Turner μας δείχνει πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε ανυπέρβλητα εμπόδια και να αλλάξουμε τη ζωή μας για πάντα. Η συνταγή της δεν περιλαμβάνει απλά ευχολόγια για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, αλλά πνευματικά εργαλεία και σοφές συμβουλές ώστε να εμπλουτίσουμε τον μοναδικό δρόμο μας σε αυτόν τον κόσμο και να φτάσουμε στον στόχο μας.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Μαθαίνω στο νηπιαγωγείο” και “Το Παλαιοπωλείο”!