Μαμά-Παιδί

Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Τα Μαλλιά” και “Η Φάρμα των Ζώων”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, PERRIN JULIEN

Μέσα στη σαβάνα, όταν θέλει κανείς να είναι ωραίος, πρέπει να επισκεφθεί τον σκαντζόχοιρο. Στο κομμωτήριό του γίνεται χαμός κάθε μέρα…

Ο σκαντζόχοιρος είναι ο βασιλιάς των ψαλιδιών!

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, GEORGE ORWELL/ ΤΖΩΡΤΖ ΟΡΓΟΥΕΛ

Η επανάσταση στη Φάρμα του Αρχοντικού δεν έχει προηγούμενο! Οι άνθρωποι δεν θα είναι πλέον τα αφεντικά. Αποδώ και μπρος θα λέγεται Φάρμα των Ζώων, και όλα τα ζώα θα είναι ίσα μεταξύ τους!

Τρία γουρούνια ξεχωρίζουν ως αρχηγοί: το ένα θα εκδιωχθεί, το άλλο θα αναδειχθεί αδιαφιλονίκητος ηγέτης και το τρίτο θα γίνει ο εκπρόσωπός του.

Ο μόχθος και η ακατάβλητη, συνεχής προσπάθεια των ζώων θα αποδώσουν καρπούς: η φάρμα ευημερεί! Τα ζώα όμως; Η επιγραφή άλλαξε: «Όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα»…

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Η Φάρμα των Ζώων” και “Τα Ψάρια που Σκαρφαλώνουν στα Δέντρα”!