Μαμά-Παιδί

Τέλεια tips για να αγοράσετε τα πιο φρέσκα λουλούδια για τη Γιορτή της Μητέρας!

Σήμερα γιορτάζει χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο λατρεμένα πρόσωπα όλων μας, η  μανούλα μας, έτσι δεν είναι κορίτσια; Γι’ αυτό και εμείς σας έχουμε τα ωραιότερα tips για να της αγοράσετε τα πιο φρέσκα λουλούδια που θα την ξετρελάνουν.

Ναι, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να της δείξετε την αγάπη σας που την έχετε στη ζωή σας, φύλακα άγγελο και διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για να σας ακούσει και να σας κρύψει στη μεγάλη αγκαλιά της. Διαβάστε τα αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

1. Επιλέξτε τα λουλούδια με κάποια μπουμπούκια. Αλλά αποφύγετε τυχόν τελείως κλειστά πράσινα μπουμπούκια, τα οποία δεν είχαν αρκετό χρόνο για να ωριμάσουν πριν την κοπή και δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτέ.

2. Ψάξτε για σταθερούς μίσχους και άνθη. Εάν ψωνίζετε λουλούδια που έχουν βαρύ κεφάλι, όπως ζέρμπερες και μαργαρίτες, πείτε ένα μεγάλο ναι σε αυτά που στερεώνονται με πλαστικά καλαμάκια.

3. Ελέγξτε τα φύλλα για αποχρωματισμό και ατέλειες, γιατί μια νοσηρή εμφάνιση μπορεί να σας δείξει ότι τα λουλούδια είναι μετά από την ακμή τους.

4. Τα καταστήματα λαμβάνουν συνήθως νέο απόθεμα τις ίδιες ημέρες κάθε εβδομάδα. Ζητήστε,λοιπόν, από τον υπάλληλο, να σας πει πότε παραδίδονται τα λουλούδια ώστε να μπορείτε να τα προμηθευτείτε πιο φρέσκα.

Φωτογραφίες: Instagram

Μια ματιά ακόμα:

Πώς μπορώ να κάνω το παιδί μου υπεύθυνο; Tips που θα βοηθήσουν όλες τις μανούλες!

30 βασικά tips που πρέπει να κρεμάσεις στον τοίχο σου και να τα ακολουθείς συνέχεια για μια υγιή σχέση

Μόλις γέννησα! Θα μπορέσει η κόρη μου που είναι ήδη 12 χρονών να με βοηθήσει στο μεγάλωμα του μωρού;