Μόδα

Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/11

Η παντελόνα 3/4 είναι τάση και αυτή τη σεζόν. Και δικαιολογημένα αφού πρόκειται για ένα πολύ εύκολο κομμάτι που δεν απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν αναλογίες μοντέλου, αλλά κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Και αυτό γιατί ο όγκος της στο κάτω μέρος κάνει αυτόματα τη μέση να δείχνει πιο στενή.

Αν ανήκεις ακόμα σε εκείνη την κατηγορία που αρνείται πεισματικά να τη φορέσει, από φόβο, τότε ίσως θα πρέπει να το ξεπεράσεις και να την χαρακτηρίζεις στο εξής ως μια φαρδιά φούστα.
 
Μια τέτοια φόρεσε σήμερα και η Φαίη μας στο Πρωινό, με εκάι κάθετη ρίγα, συνδυασμένη με crop top, και τα δύο από την εταιρεία Access.
 
Το look της που έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του προσωπικού της στυλίστα, Βαγγέλη Ζάχου, ολοκληρώθηκε με πέδιλα Serendipity και ρολόι Breeze

fayaraxnh2511

Ο make up artist Γιάννης Σίσκος κινήθηκε και σήμερα στους αγαπημένους του natural τόνους, ενώ ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στη Φαίη μας ένα υπέροχο ponytail. 

Το Fashion Tip της ημέρας:

Για μια σούπερ πρωινή εμφάνιση φόρεσε ένα μπλουζάκι από μέσα από την παντελόνα σου και συνδύασέ την με μακριά ζακέτα και λευκά sneakers. Για την βραδινή σου έξοδο σέταρέ την παντελόνα σου με πουκάμισο, σακάκι ή biker jacket και ένα ζευγάρι πανύψηλες γόβες. Όποιον και από τους δυο παραπάνω τρόπους κι αν επιλέξεις, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό και stylish. 

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/11