Μόδα

Ανακάλυψε τις τάσεις στα κοστούμια του χειμώνα για τέλειο office look

Η τάση

Ο επαναστατικός χαρακτήρας των fashion icons της δεκαετίας του 1960 επιστρέφει δυναμικά. Το έντονο μακιγιάζ σε συνδυασμό με κομμάτια σχεδιασμένα από πολύχρωμα prints ήταν το κυρίαρχο στυλ στις χειμερινές πασαρέλες των οίκων.
Τα prints είναι παντού! Τολμηρά σχέδια, φωτεινά χρώματα και εκκεντρικά σχέδια ενέπνευσαν τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας από την ελληνίδα Mary Katrantzou μέχρι το διαχρονικό brand Prada, για να ποντάρουν στο κοστούμι και να δημιουργήσουν ένα μεγάλο trend.

 

Πώς να ποντάρεις με ασφάλεια

Μη διστάσεις να υιοθετήσεις την τάση ακόμα και αν η υπερβολή των κοστουμιών που δεν αφήνουν ούτε ένα χιλιοστό υφάσματος ακάλυπτο από prints σου φαίνεται έξω από τα νερά σου. Για να δώσεις μια ισορροπία στο σύνολο σας, απλά συνδύασε το trend με πιο συντηρητικά κομμάτια σε ουδέτερα ή πιο σκούρα χρώματα και άσε για άλλη μέρα οποιαδήποτε υπερβολή σε αξεσουάρ. 

 

Είσαι πιο τολμηρή;

Αν οι εκκεντρικές εμφανίσεις είναι το δεύτερο «εγώ» σου, μπορείς να ταιριάξεις το κοστούμι σου με ένα κομμάτι σε διαφορετικό print και με διαφορετικές αποχρώσεις. Σε μπερδέψαμε; Παίξε με την …αντίθεση των prints, όπως έκανε το brand Miu Miu και σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις.