Μόδα

Ποιος θα σχεδιάσει το νυφικό της Αντζελίνα Τζολί;

Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε βομβαρδιστεί από συνεργασίες μελλόνυμφων σταρ με διάσημους οίκους μόδας, όπως αυτή της Ντρου Μπάριμουρ με τον οίκο Chanel, την Αν Χάθαγουει με τον Valentino και την Τζέσικα Μπίελ με τον Giambattista Valli. Και απ’ ότι φαίνεται στο προσκήνιο βρίσκεται ακόμα μία νέα συνεργασία για τη δημιουργία του τέλειου νυφικού, που θα σχολιαστεί από πολλούς.

Το ζεύγος Μπραντζελίνα, αφού απέκτησαν τρία βιολογικά παιδιά και υιοθέτησαν ακόμα τρία, αποφάσισαν πριν έξι μήνες να… επιβεβαιώσουν τη σχέση τους και με αρραβώνα. Μετά το δαχτυλίδι των 10 καρατίων του αρραβώνα η δημιουργία ενός εξίσου εντυπωσιακού νυφικού σίγουρα θα είναι δύσκολη υπόθεση.

Γι’ αυτό το λόγο η χολιγουντιανή σταρ, δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να βρει τον άνθρωπο που θα σχεδιάσει το νυφικό της. Η Τζολί δεν ενδιαφέρεται  να επιλέξει έναν από τους πασίγνωστους οίκους μόδας, το μόνο που την νοιάζει είναι να βρει ένα έμπιστο άτομο με το οποίο να μπορεί να συνεννοηθεί, έτσι ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το μόνο άτομο που φάνηκε να πληροί τις παραπάνω  προϋποθέσεις είναι το πρώην μοντέλο και γνωστή σχεδιάστρια μόδας, L’Wren Scott. Ενώ η Τζολί συναντήθηκε με πολλούς σχεδιαστές, η L’Wren είναι η μόνη που φαίνεται να καταλαβαίνει καλύτερα από όλους το σώμα της σταρ.

Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας, που είναι γνωστή και για τη σχέση της με τον Μικ Τζάγκερ, έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την Αντζελίνα. Αρκετές από τις εντυπωσιακές τουαλέτες που έχει φορέσει η σταρ στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί είναι δημιουργίες της L’Wren Scott.

Βέβαια το πότε θα γίνει ο γάμος είναι ακόμα άγνωστο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει…