Μόδα

Εβδομάδα προσφορών: Μην περιμένεις τις εκπτώσεις για να ψωνίσεις!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, συνεχίζει να προσπαθεί για την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου όπως και την αύξηση της επισκεψιμότητας στα μαγαζιά της πόλης. Ο Σύλλογος σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, πάνε κόντρα στην κρίση και για δεύτερη φορά προωθούν την κίνηση με τίτλο «Mid season sales»,που συμπεριλαμβάνεται στις εκδηλώσεις του ¨Πάμε Αθήνα¨. Τα καταστήματα που θα συμμετάσχουν θα μας προσφέρουν ειδικές προσφορές όπως και χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα τους για το διάστημα 1-10 Νοεμβρίου.

 

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να τονωθεί η αγορά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και να βρεθούν οικονομικές αλλά ταυτόχρονα ποιοτικές λύσεις για τις…fashionistas της κρίσης και όχι μόνο. Η κίνηση αυτή θα υποστηριχθεί από το Δήμο Αθηναίων με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και απόδοση του Δημόσιου χώρου στους πολίτες.
Μερικά από τα καταστήματα που ήδη έχουν κινητοποιηθεί είναι το Hondos Center, τα Folie Folie,ο Ελευθερουδάκης,τα Achilleas Accessories,το Notos Galleries και άλλα πολλά. Δες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο www.pameathina.net , όπως και τις προσφορές που παρέχουν.

Μάζεψε τις δυνάμεις σου λοιπόν και τρέξε στο κέντρο για ένα δεκαήμερο γεμάτο εκπλήξεις!