Μόδα

Αυτήν την εορταστική περίοδο, χαρίστε το δώρο του χρόνου με την Tissot

Κάθε πολιτισμός έχει μια παράδοση που σχετίζεται με την προσφορά. Και καθημερινά, χιλιάδες άνθρωποι επιλέγουν να προσφέρουν ρολόγια Tissot. Κάθε ρολόι Tissot είναι προϊόν μιας μακροχρόνιας παράδοσης και έχει σχεδιαστεί για να θεωρείται ένα πολύτιμο κομμάτι που θα φοριέται για πάντα, από γενιά σε γενιά. Οι τελετουργίες της ωρολογοποιίας και της προσφοράς είναι συνυφασμένες με αυτόν τον τρόπο.

Η Tissot ιδρύθηκε πριν από σχεδόν 170 χρόνια. Σήμερα, ένα ρολόι Tissot είναι μια διαχρονική έκφραση της ανθρώπινης σύνδεσης που δημιουργείται όταν ένα άτομο κάνει ένα δώρο σε ένα άλλο. Χάρη στη φροντίδα και στην τέχνη με την οποία κατασκευάστηκε, ένα Tissot θα είναι για πάντα μια υπενθύμιση της στιγμής αυτής, και ακόμη περισσότερο του δεσμού μεταξύ δύο ανθρώπων, είτε προσφέρθηκε για να σηματοδοτήσει γενέθλια, γάμο, θρησκευτική εορτή, προσωπικά επιτεύγματα είτε οποιονδήποτε άλλο εορτασμό.

Καθώς περνάμε σε μια περίοδο προσφοράς δώρων, δίνεται έμφαση στη συλλογή Ελβετικών ρολογιών της Tissot. Η συλλογή έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γούστων, αναγκών και περιστάσεων, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Tissot που τη θέλει να είναι ανοιχτή και να απευθύνεται σε όλους.

Κλασικό, κομψό στιλ
Tissot Gentleman

Κλασικό, ευέλικτο και εξαιρετικά άνετο, το Tissot Gentleman είναι ένα ρολόι που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, με εύκολες, σίγουρες γραμμές και πρωτοποριακή τεχνολογία. Κάθε κομμάτι στη συλλογή των εργονομικά σχεδιασμένων ρολογιών με διάμετρο 40mm είναι εξοπλισμένο με τον εξαιρετικά ακριβή αυτόματο μηχανικό μηχανισμό Powermatic 80, ένα στοιχείο ελβετικής κατασκευής με απόθεμα ισχύος 80 ωρών και ελατήριο ρυθμιστή από πυρίτιο. Ενώ το απόθεμα ισχύος (μια μηχανική μπαταρία) θα κρατήσει το ρολόι σε λειτουργία έως και τρεις ημέρες, τα εξαρτήματα πυριτίου είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στα μαγνητικά πεδία που βρίσκονται στα σπίτια και τις συσκευές μας, τα οποία διαφορετικά θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη λειτουργία ενός μηχανικού ρολογιού. Από ατσάλι και με βαθύ πράσινο καντράν, αποτελεί κομμάτι-δήλωση που βρίσκεται στο επίκεντρο της μόδας.

Gentleman Powermatic 80 Silicium: Κάσα 40mm από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτόματος μηχανικός μηχανισμός με απόθεμα ισχύος 80 ωρών, πράσινο καντράν, διαφανές καπάκι, μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, αδιάβροχο στα 10 bar (100 μέτρα/330 πόδια)

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ: Ρολόγια TISSOT GENTLEMAN | Tissot | tissueotwatches.com