Μόδα

Ανακαλύψτε το νέο Dixan Clean & Hygiene Απόλυτη Υγιεινή Καθαριότητα Dixan!

Το νέο υγρό απορρυπαντικό Dixan Clean & Hygiene ήρθε για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για υγιεινή της εποχής μας. Απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή Dixan για ρούχα καθαρά και απαλλαγμένα από ρύπους.

Με την προηγμένη του σύνθεση, το νέο Dixan Clean & Hygiene διεισδύει βαθιά στις ίνες των ρούχων για να απομακρύνει τους ανεπιθύμητους λεκέδες, ενώ χάρη στην τεχνολογία διατήρησης αρώματος, τα ρούχα θα μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα για περισσότερο διάστημα! Η ειδική του φόρμουλα δεσμεύει τα μόρια κακοσμίας και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας ένα εξαιρετικό άρωμα που απελευθερώνεται σταδιακά, ακόμα και μέρες μετά την πλύση.

Το Dixan Clean & Hygiene προσφέρεται σε συσκευασία 70 μεζούρων, για να σας εξασφαλίσει 4 μήνες απόλυτης καθαριότητας Dixan. Αναζητήστε το τώρα, σε προσφορά 70 + 10 μεζούρες δώρο, για ακόμα περισσότερη καθαριότητα και υγιεινή!

Dixan Clean & Hygiene

Γιατί υγιεινή και καθαριότητα πάνε μαζί!

Όλες οι Δυνάμεις μας «για καλό»! Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας:

Στη Henkel, φροντίζουμε η κάθε πράξη μας να είναι για καλό, και δεσμευόμαστε για ένα βιώσιμο αποτύπωμα, θέτοντας ως προτεραιότητα την κοινωνία, το περιβάλλον και τα σχολεία! Δουλεύουμε αδιάκοπα, έτσι ώστε κάθε προϊόν, κάθε ιδέα, κάθε λειτουργία μας να σέβεται και να προστατεύει το περιβάλλον. Εφαρμόζουμε νέες, καινοτόμες ιδέες, υιοθετώντας έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, με προτεραιότητα τον άνθρωπο. Επενδύουμε συνεχώς σε προγράμματα επιμόρφωσης και στηρίζουμε την εκπαίδευση με ποικίλα προγράμματα και δράσεις. Προσπαθούμε όλοι μαζί για να χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Εξάλλου, είναι για καλό! Eπισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.giakalo.gr.

Το  περιβαλλοντικό πρόγραμμα του DIXAN «Καθάρισε σε Βάθος» που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας συνεχίζεται δυναμικά. Όλοι μπορούμε να γίνουμε μέρος αυτής της δράσης, να φύγουμε από την επιφάνεια και να καθαρίσουμε μαζί τις παραλίες μας σε βάθος. Για περισσότερες πληροφορίες για το «Καθάρισε σε Βάθος», για το έργο της ομάδας Beach Cleaning, την κυκλική οικονομία, αλλά και τις τοποθεσίες καθαρισμού, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.katharisesevathos.gr.

Διαβάστε ακόμα:  ΑΥΤΑ τα tricks μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς τις εμφανίσεις σου αυτόν τον Χειμώνα (VIDEO)

To πιο γρήγορο trick για να σιδερώσεις σε 2 δευτερόλεπτα τα φουλάρια σου (VIDEO)

Η πασίγνωστη influencer Rocky Barnes μας δείχνει 4 looks για όλες τις ώρες