Μόδα

Αυτές είναι οι μπλούζες που κολακεύουν όλες τις γυναίκες με μεγάλο στήθος!

Πολλές γυναίκες με μεγάλο στήθος νιώθουν άβολα και δεν ξέρουν τι ρούχα να φορέσουν για να «κρύψουν» όσο το δυνατόν περισσότερο το στήθος τους. Καλώς ή κακώς όλες μας έχουμε πάνω μας στοιχεία που θα θέλαμε να αλλάξουμε ή να τα κάνουμε να δείχνουν καλύτερα.

Ωστόσο το θέμα αυτό δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μειονέκτημα αλλά ως πλεονέκτημα. Αν θέλεις να κάνεις πιο διακριτικό το μπούστο σου είναι απόλυτα κατανοητό αλλά επίσης θα ήταν πολύ καλό για εσένα και την αυτοπεποίθησή σου, να συνειδητοποιήσεις πως δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τίποτα και πρέπει να νιώθεις περήφανη για το σώμα σου.

Παρακάτω θα δεις μερικά tops που κολακεύουν τις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Αυτές οι μπλούζες είναι ιδανικές για εσένα και θα το αναδείξουν χωρίς να το κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο μεγάλο.

#1. Οι μπλούζες με «χαμόγελο» είναι φανταστική επιλογή για μια γυναίκα με μεγάλο στήθος. Θα αγκαλιάσουν το σώμα σου σωστά (προτίμησε τις πιο στενές και όχι τις φαρδιές) και θα τονίσουν το στήθος σου όσο ακριβώς χρειάζεται.

https://www.instagram.com/p/CDHEUP7AJ3u/

#2. Τα oversized πουκάμισα είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή. Άφησε μερικά κουμπιά ανοιχτά ώστε να δημιουργηθεί μια V λαιμόκοψη που είναι πιο κολακευτική.

https://www.instagram.com/p/CC_tqEAAnnL/

#3. Όλες οι μπλούζες με V λαιμόκοψη σου ταιριάζουν. Οπότε μην περιμένεις άλλο, αξιοποίησε αυτή την πληροφορία κατάλληλα!

https://www.instagram.com/p/CC8iMeSgZym/

#4. Οι μπλούζες που δεν στενεύουν προς τη μέση αλλά και τα πιο φαρδιά t-shirts είναι must αρκεί να τα συνδυάσεις με ένα στενό παντελόνι ή σορτς για να κρατήσεις πιο σωστά τις ισορροπίες στο σώμα σου.

https://www.instagram.com/p/CCgPGmkguwD/

#5. Tέλος, τα t-shirts με logos στην περιοχή του στήθους, σαν αυτό που φοράει η Emily Ratajkowski, είναι μια πολύ καλή ιδέα γιατί θα προσελκύσουν τα βλέμματα πάνω στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να τονίσουν το στήθος σου.

https://www.instagram.com/p/B9P8DOhhtmv/

Διαβάστε ακόμα: 4 τρόποι για να φορέσεις το μαύρο σου φόρεμα και να μην καταλάβει κανείς ότι το φοράς ξανά και ξανά (VIDEO)

Οι μεγαλύτερες stars του Hollywood μας δείχνουν ποια αξεσουάρ προτιμούν αυτό το Καλοκαίρι

4 τρόποι για να φορέσεις το μαύρο σου φόρεμα και να μην καταλάβει κανείς ότι το φοράς ξανά και ξανά (VIDEO)