Μόδα

Athens Fashion Trade Show 2023: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση μόδας!

Mε έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι , η εμπορική έκθεση μόδας, η Athens Fashion Trade Show, θα γίνει το σημείο συνάντησης της αγοράς μόδας. Από 26 έως 29 Ιανουαρίου 2023, το εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo γεμίζει με εκθέτες, σχεδιαστές, νέους σχεδιαστές και μεγάλα brands, που θα παρουσιάσουν τις τάσεις για την σεζόν ‘Ανοιξη /Καλοκαίρι 2023.

H Athens Fashion Trade Show φιλοξενεί ένα ολοκαίνουριο τμήμα ResortWear, το ΒΙΚΙΝΙ, φέρνοντας το καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα!Η dreamy καλοκαιρινή πολυτέλεια περιλαμβάνει μοτίβα σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα που θα φτιάξουν αμέσως την διάθεση.

Περίτεχνα κεντήματα, bohemian φούστες, εντυπωσιακές τσάντες, ψάθινα καπέλα έιναι μερικά από τα Key -Items που υπάρχουν στο ολοκαίνουριο τμήμα ResortWear, BIKINI. Τα ResortWear κομμάτια είναι ρούχα και αξεσουάρ ιδανικά για τις διακοπές και για τις μικρές αποδράσεις του weekend.

Το τμήμα Fresh που έχει γίνει πια θεσμός και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπορικής έκθεσης, Αthens Fashion Trade Show, για μία ακόμα φορά φιλοξενεί ανερχόμενα Fashion brands με φρέσκια ματιά και δυναμικό όραμα.

Η Αthens Fashion Trade Show, δεν σταματά να εξελίσσεται και να είναι έτοιμη να γίνει το σημείο συνάντησης της αγοράς μόδας και δίνει ραντεβού από αύριο 26 έως 29 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με πολλές εκπλήξεις και νέες προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.athensfashiontradeshow.gr

Μια ματιά ακόμα:

Tο μπορντό κοστούμι της Kate Middleton είναι το ιδανικό Office Look