Μόδα

Carine Roitfeld: H πρώην διευθύντρια της γαλλικής Vogue ξαναχτυπά

Όταν πριν μερικά χρόνια, παραιτήθηκε από τη θέση της διευθύντρια της γαλλικής Vogue, όλοι έσπευσαν να την… ξεγράψουν! Η Carine όμως δεν το έβαλε κάτω και παρόλο που στο ενδιάμεσο έγινε ακόμα και γιαγιά, δεν έμεινε στο σπίτι! Έβγαλε ένα λεύκωμα αφιερωμένο στην ίδια. Συνεργάστηκε με τον Karl Lagerfeld και τον οίκο Chanel, ετοιμάζοντας μια φωτογραφική έκθεση με θέμα το διαχρονικά κομψό σακάκι Chanel. Λάνσαρε τη δική της σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με τη MAC. Δημιούργησε το CR Fashion Book, ένα εξαμηνιαίο περιοδικό-λεύκωμα αφιερωμένο στη μόδα…

 

Κι ενώ όλοι περιμένουν να δουν τις αλλαγές στο Harper’s Bazaar όπου ανέλαβε τον ρόλο της Named Global Fashion Director εκείνη μας ξαφνιάζει με κάτι ακόμα πιο αναπάντεχο! Το πρώτο της άρωμα. Φυσικά, στο twitter και στα blogs οι διαξιφισμοί έχουν ξεκινήσει για το όνομα: «Sex» λένε οι μισοί και «CR one» οι άλλοι με διάθεση ειρωνική!

 

Κι όμως η Carine έχει άλλα στο νου της και τελικά έχει ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο κατοχυρώσει ένα άλλο όνομα: «Forgive me»! Το μόνο που μένει να ανακαλύψουμε είναι από ποιους ζητά… συγχώρεση η Carine και φυσικά για ποιο λόγο! Όσο για τη μυρωδιά είμαστε σίγουροι πως θα είναι προκλητική, μυστηριώδης και αινιγματική όσο η ίδια!