Μόδα

Coffee Table Books: Όχι μόνο θα τα ξεφυλλίσεις αλλά θα διακοσμήσεις και το χώρο σου!

Τα coffee table books ονομάστηκαν έτσι από τη συνήθεια που είχαμε να τα ξεφυλλίζουμε την ώρα που πίνουμε το καφέ μας στον καναπέ του σαλονιού.

Πρόκειται για aesthetic books με εντυπωσιακά εξώφυλλα που έχουν να κάνουν με τη μόδα, την τέχνη, το interior, το design και τα ταξίδια.

Δηλαδή όποιες και να είναι οι προτιμήσεις ή τα ενδιαφέροντά σου σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο για εσένα.

Πέρα λοιπόν, από τις χρήσιμες πληροφορίες και τις εικόνες που μπορείς να βρεις καθώς τα ξεφυλλίζεις το νέο trend που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Instagram έχει να κάνει με τη διακόσμηση.

Τα coffee table books μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να στολίσεις με τον πιο όμορφο και ενδιαφέρον τρόπο τους χώρους του σπιτιού σου.

Πάνω στην τραπεζαρία, στη βιβλιοθήκη, στο κομοδίνο όπου και να τα τοποθετήσεις είτε μόνα τους είτε πολλά μαζί να είσαι σίγουρη πως θα αναδείξουν αμέσως το χώρο σου.

Extra tip: Μπορείς να τοποθετήσεις από πάνω τους ένα όμορφο βάζο, μία διακοσμητική πιατέλα με κεριά και να χαρίσεις με αυτόν τον τρόπο μικρές εντυπωσιακές πινελιές στη συνολική διακόσμηση του σαλονιού σου.

Τώρα μπορείς να καταλάβεις γιατί έχει δημιουργηθεί αυτή η αγάπη και η λατρεία γύρω από τα coffee table books.

Παρακάτω έχω επιλέξει μερικές από τις καλύτερες κυκλοφορίες από coffee table books που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο.

Θέμα Στιλ, Πορτρέτα 10 γυναικών που άλλαξαν τη μόδα, Greekbooks

Αγορά ΕΔΩ

Capri coffe table book, Assouline

Αγορά ΕΔΩ.

Coffee table books, Dior

Αγορά ΕΔΩ.

Για εσάς που λατρεύετε τα λουλούδια, A Garden Eden

Αγορά ΕΔΩ.

Coffee table book Tuscany, Assouline

Αγορά ΕΔΩ.

Μια ματιά ακόμα: Πώς να φορέσετε το λευκό basic T-Shirt σας!