Μόδα

Για ποιο λόγο όλοι σήμερα μιλάνε για το πράσινο Valentino φόρεμα της Melania Trump;

Χτες το βράδυ η Melania Trump έκανε μια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της και Πρόεδρου της Αμερικής, Donald Trump. Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής έδωσε το παρών στο Republican National Convention με ένα πράσινο φόρεμα του οίκου Valentino, αξίας άνω των 3000 ευρώ.

Η αλήθεια είναι πως η Μelania προσελκύει πάντα τα βλέμματα πάνω της αλλά αυτή τη φορά κέντρισε το ενδιαφέρον για άλλους λόγους και όχι για το καλό της γούστο στη μόδα.

Ποιος ήταν ο λόγος; Το χρώμα του φορέματός της.

https://www.instagram.com/p/CEk70WFgiNS/

Το συγκεκριμένο χρώμα χρησιμοποιείται πολύ σε βίντεο και μοντάζ όταν θέλουμε να αλλάξουμε το φόντο και να μοιάζει πιο αληθοφανές. Στην προκειμένη περίπτωση η απόχρωση του φορέματος έδωσε  τη δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να κάνουν photoshop στο φόρεμα τονίζοντας πάνω σε αυτά διάφορα προβλήματα της Αμερικής με τα οποία θα έπρεπε να ασχοληθεί ο Πρόεδρος.

https://www.instagram.com/p/CEkrK-ajd5l/

Το λαμπερό lime χρώμα του φορέματος που θυμίζει green screen ήταν ιδανικό για να δημιουργηθούν visual effects που προσέλκυσαν πολλά σχόλια και likes.

https://www.instagram.com/p/CEhQvtxARPt/

Παρακάτω θα δεις μερικά από τα tweets που ξεχωρίσαμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη εμφάνιση προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου πάνω στην Πρώτη Κυρία σε υπερθετικό βαθμό.

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΟ είναι το φόρεμα που θα φορέσουμε περισσότερο το ερχόμενο Φθινόπωρο!

6 ρομαντικά looks που μπορείς να υιοθετήσεις με το που επιστρέψεις στο γραφείο!

Knitwear: Η απόλυτη τάση του Καλοκαιριού που θα φορέσεις και την επόμενη σεζόν