Μόδα

H Angelina Jolie κάθισε πρώτη σειρά σε fashion show για πρώτη φορά στη ζωή της

H Angelina Jolie είναι μια γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις εβδομάδες μόδας και τις επιδείξεις. Όπως παραδέχτηκε η ίδια δεν έχει παρευρεθεί ποτέ της σε fashion show και το έκανε για πρώτη φορά πριν λίγες μέρες όταν επισκέφτηκε ένα καταφύγιο προσφύγων στη Nairobi στην Κένυα.

Στο καταφύγιο στήθηκε ένα πρόχειρο fashion show και η Angelina Jolie είδε τον εαυτό της να κάθεται πρώτη σειρά για πρώτη φορά στη ζωή της.

«Δεν έχω πάει ξανά σε show. Αλλά ήταν ένα show του δικού μου γούστου. Τα πιο όμορφα κορίτσια αληθινοί survivors με τα κεφάλια τους ψηλά, παρουσίασαν τα δικά τους σχέδια και τη δική τους κουλτούρα και έδειξαν πως είναι πιθανό να βρεις τη θηλυκότητά σου ξανά ακόμα κι αν στην έχουν αφαιρέσει τόσο άγρια.»

hbz-angelina-jolie-00-index-1520354030

Το καταφύγιο που επισκέφτηκε η Angelina υπάρχει υπό την αιγίδα του RefuSHE που βοηθάει νέες κοπέλες ηλικίας 13-23 να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

Η Angelina αποκάλυψε: «Όλα τα κορίτσια που συνάντησα είχαν χωριστεί από τις οικογένειές τους ή είχαν δει τους γονείς τους να σκοτώνονται. Σχεδόν όλα τα κορίτσια είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και πολλά είχαν γεννήσει μετά τον βιασμό τους.»

Το RefuSHE έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα, το MADE51 το οποίο φροντίζει να κυκλοφορούν τα σχέδια των κοριτσιών στην αγορά.

hbz-angelina-jolie-01-1520354254