Μόδα

Η απίστευτη μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Xρύσας Μπλομύτη για να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο

Η αγαπημένη στήλη της Μεταμόρφωσης επιστρέφει στο Πρω1νό για 3η συνεχόμενη χρονιά και σκοπό έχει να σε βοηθήσει όλες τις τηλεθεάτρις να αλλάξουν την εμφάνισή τους με τον ωραιότερο τρόπο. Φέτος όμως γίνεται λίγο διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές και υπάρχει σε όλες ένας στόχος ή ακόμα καλύτερα μια επιθυμία.

Στην όγδοη μεταμόρφωση της σεζόν η Χρύσα Μπολομύτη θέλησε να κάνει μια βαθιά ανανέωση για να νιώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την εικόνα της και να περάσει τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου με τον άντρα της. Η ίδια ζήτησε από τη Φαίη να αλλάξει τα μαλλιά της, το στιλ της αλλά και να αποκτήσει ένα πιο λαμπερό πρόσωπο.

Η ομάδα της Φαίης μας που αποτελείται και αυτή τη σεζόν από κορυφαίους experts ανέλαβε να της αλλάξει τα μαλλιά, το μακιγιάζ και την εμφάνιση και το αποτέλεσμα ήταν απλά φανταστικό.

Η Χρύσα άλλαξε τελειώς τα μαλλιά της, ανανεώθηκε, άλλαξε το στιλ της και έγινε μια κούκλα!

Διαβάστε ακόμα: Η oversized τσάντα επιστρέφει στη μόδα και θα φορεθεί πιο πολύ από ποτέ: Δες 5 τρόπους για να την κρατήσεις και να εντυπωσιάσεις με το στιλ σου!

Οι πιο ωραίες καμπάνιες μόδας του 2020 μας δείχνουν όλα αυτά που θα φορεθούν…- Τα top trends μέσα από τις πιο δυνατές καμπάνιες

Τα ρούχα που μπορείς να «κλέψεις» από την ντουλάπα του συντρόφου σου! (VIDEO)- ΑΥΤΑ τα κομμάτια θα τα λατρέψεις και θα θέλεις να τα φοράς συνέχεια