Μόδα

Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο αγαπημένα υλικά της σεζόν που όπως καταλαβαίνετε αποτελεί μεγάλη τάση. Αυτό είναι φυσικά το σουέντ -σας έχουμε μιλήσει τονίσει πολλές φορές πως το δέρμα γενικά είναι η πρώτη επιλογή των fashionistas αυτό το διάστημα.

Αν ακόμα δεν έχετε κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ στη γκαρνταρόμπα σας, ήρθε η ώρα να το κάνετε μέσω του online shopping -καλό είναι να επενδύσετε σε μια γήινη ή ουδέτερη απόχρωση αν θέλετε να το φοράτε συνεχώς τα επόμενα χρόνια. Πολλές εταιρείες έχουν ακόμα μεγάλες προσφορές. Εκμεταλλευτείτε το!

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σουέντ φόρεμα με κουμπιά και τσέπες από την εταιρεία μόδας, Billy Sabbado.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια καφέ ζώνη με διακοσμητικές λεπτομέρειες, Indivisual Art Leather και ένα ζευγάρι καφέ, flat, κροκό μπότες, Karida Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια, χαλαρά κύματα με τη χωρίστρα στη μέση και όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9/12