Μόδα

Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/1

Το floral φόρεμα είναι ένα ρούχο με girly διάθεση που αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία την επιτομή της κομψότητας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι -τι κι αν έχει ακόμα πολύ κρύο και βρισκόμαστε στην καρδιά του Χειμώνα; Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ σας. Στην αγορά θα το βρείτε σε πολλές εκδοχές, σε στενή ή φαρδιά γραμμή, μίνι, μίντι ή μάξι, μακρυμάνικο, με τονισμένους ώμους, με πιέτες, βολάν κτλ.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την καινούργια συλλογή της εταιρεία μόδας BSB για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020, floral, μίνι, με λαιμόκοψη σε σχήμα V.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια δερμάτινη ζώνη από το brand Peace & Chaos και ένα ζευγάρι δερμάτινες cowboy μπότες, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Το floral φόρεμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία από τα πιο αγαπημένα ρούχα των κοριτσιών που ενδιαφέρονται για τη μόδα και θέλουν πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις ωραιότερες που έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα και σας τις παρουσιάζουμε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν που έχουν ανέβει όλες στο Pinterest και και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τις παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα την φορούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13-17/1