Μόδα

Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 02/12

Τα co-ords είναι σύνολα που αγαπάμε να φοράμε στην καθημερινότητά μας είτε σε casual style ή σε πιο επίσημο. Μπορείς να επιλέξεις ένα σύνολο από μάλλινα υφάσματα για πιο lounge εμφανίσεις ή ένα δερμάτινο σύνολο για ένα πιο εντυπωσιακό look.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό επιλέγοντας ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο που αποτελείται από μίντι φούστα με σκίσιμο και crop top.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χαλαρούς κυματισμούς και χωρίστρα στη μέση.

Το Fashion tip της ημέρας: Πρόσθεσε τουλάχιστον ένα πλεκτό co-ord και ένα δερμάτινο στην ντουλάπα σου για να είσαι μέσα στις τελευταίες εξελίξεις της μόδας.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 01/12!