Μόδα

Η Κατερίνα Στικούδη είναι το νέο πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Lynne!

Η Lynne βρίσκεται για μια ακόμα φορά κοντά στη γυναίκα και μέσα από τη νέα της καμπάνια μας δείχνει πόσο δυνατές είμαστε όλες μας, πόση αυτοπεποίθηση πρέπει να έχουμε, χωρίς ταυτόχρονα να ξεχνάμε τη γυναικεία φύση μας. Στις δύσκολες μέρες που ζούμε το να μένουμε σπίτι είναι απαραίτητο αλλά και το να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και την εμφάνισή μας είναι εξίσου σημαντικό.

Η Lynne εμπνέεται φέτος από τη γυναίκα που δεν συμβιβάζεται, που δεν φοβάται, μια wonder woman της σύγχρονης εποχής. Μια γυναίκα που πάει κόντρα στα πρέπει, και ακολουθεί την καρδιά της. Μια γυναίκα που ζει με πάθος κι αποδεικνύει ότι τα πάντα είναι δυνατά, εάν το επιθυμείς. Η γυναίκα που “τολμά” να ζει και να ονειρεύεται, και που αγαπά με την ψυχή της. Η γυναίκα που ξεχωρίζει στη δουλειά, στο σπίτι, σε όλα!

Με το hashtag #AlwaysAWoman η νέα καμπάνια της Lynne, Lynne SS20 Campaign x Katerina Stikoudi, μας πείθει να πιστέψουμε ξανά στον εαυτό μας και να νιώσουμε πιο δυνατές από ποτέ! Στη νέα καμπάνια θα βρεις ρούχα σε παλ τόνους που ξεχωρίζουν αλλά και δυναμικά outfits για το γραφείο, τη βόλτα αλλά και κάθε σου έξοδο.

Για αυτό το καλοκαίρι, η Lynne, λανσάρει τη συλλογή της με ένα τρόπο λίγο διαφορετικό! Ξεχωρίζει τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά των γυναικών και τα αναδεικνύει μέσα από ένα αξιόλογο team συνεργατών. Ως ambassador της καμπάνιας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, από την Κατερίνα Στικούδη, το πρόσωπο που έχει αποδείξει όσο κανένα άλλο, ότι δεν υπάρχουν κανόνες, και φυσικά, δεν υπάρχουν όρια, στο τι σημαίνει να είσαι γυναίκα! Συμφωνούμε απόλυτα!

Σε μια εποχή που πολλά αλλάζουν και πολλά ανατρέπονται, ένα πράγμα μένει αναλλοίωτο! Η αγάπη μας για τη γυναίκα, και ο στόχος μας να την συνοδεύουμε σε όλες τις στιγμές της ζωής της, χαρίζοντάς της λάμψη κι αυτοπεποίθηση!

Ανακαλύψτε την καμπάνια!

Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή εδώ!