Μόδα

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Sisley γιορτάζει τη λαχτάρα μας για ενότητα!

Η διαφημιστική καμπάνια της Sisley Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 αποτελεί ωδή στη συντροφικότητα και την οικειότητα, διότι δεν υπάρχει απόσταση που δεν μπορεί να γεφυρωθεί από την επιθυμία μας.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Sisley γιορτάζει τη λαχτάρα μας για ενότητα, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις.

Άνδρες και γυναίκες, μόνοι ή σε ζευγάρια, προτίθενται να φιλήσουν, να χαμογελάσουν, να πιούν καφέ, να χαϊδέψουν μια γάτα. Ο μόνος κοινός παρονομαστής είναι να παρουσιάσετε τον αληθινό εαυτό σας, αποκαλύπτοντας το πιο μύχιο κομμάτι της ταυτότητάς σας.

Τα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς μας διακοσμούνται με τις λέξεις «Σε θέλω εδώ» σε κόκκινο χρώμα, τονίζοντας το έντονο συναίσθημα που αντηχεί σε αυτές τις εικόνες, και αποτελούν την επιβεβαίωση της πραγματικής, αισθησιακής ζωής, στην κλασική παράδοση της μάρκας.

Αυτό το απλό, αποτελεσματικό σύνθημα είναι μια διαχρονική ωδή στη συντροφικότητα και την οικειότητα που μας λείπουν τόσο πολύ όταν οι περιστάσεις μας κρατούν μακριά τον έναν από τον άλλο. Όμως, η Sisley θεωρεί, ότι δεν υπάρχει απόσταση που δεν μπορεί να γεφυρωθεί από την επιθυμία.

Η διαφημιστική καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2020 που θα παρουσιαστεί στα έντυπα μέσα και στις υπαίθριες διαφημίσεις στην Ιταλία και την Ευρώπη, θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στη συλλογή τζιν και στο νέο οικολογικό μπουφάν με επένδυση από πολυεστέρα που δημιουργήθηκε από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια PET. Το μπουφάν είναι μέρος του «LOOK GOOD». «DO GOOD», ονομάζεται η πλατφόρμα που από φέτος θα περιλαμβάνει όλα τα πρότζεκτ της Sisley αφιερωμένα στην αειφορία.

Συντελεστές: Πρακτορείο: reimer + inde
Φωτογράφος: Eric Broms
Στυλίστας: Lisa Lindqwister

Διαβάστε ακόμα: 10 τρόποι για να κάνεις styling στο αγαπημένο σου oversized φούτερ (VIDEO)

H Fashion Editor του Faysbook.gr σου αποκαλύπτει με βίντεο όλα τα tips για μαλλιά που δεν φριζάρουν ποτέ!

Steal the Look: Τα φθινοπωρινά looks της Negin Mirsalehi θα σε εμπνεύσουν πολύ…