Μόδα

Μιράντα Κερ: η Όντρεϊ Χέπμπορν των ’10s

«Από μικρή θαύμαζα την Audrey Hepburn» δήλωσε πρόσφατα. «Και η γιαγιά μου με έμαθε πως δεν χρειάζεται να διαθέτεις πολλά χρήματα για να έχεις στυλ. Αρκεί να ξέρεις πως να συνδυάσεις σωστά όσα περιλαμβάνει η ντουλάπα σου!» συνεχίζει.

 

Στη δική της γκαρνταρόμπα έχει κομμάτια κλασικά, με άψογη εφαρμογή, όπως στενά παντελόνια και σακάκια. Κομμάτια που δεν είναι απλώς επίκαιρα, αλλά έχουν διαχρονική αξία. Δεν διστάζει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της και όταν θέλει να ψωνίσει αναζητά ευκαιρίες στο ίντερνετ. Ξέρει φυσικά ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να αναδεικνύει τα ατού της, γι’ αυτό κυκλοφορεί πολύ συχνά με μίνι φούστες που αφήνουν να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της.

 

Αν και νέα μαμά, η προσεκτική διατροφή και η άσκηση τη βοήθησαν να ξαναβρει αμέσως τη φόρμα της. «Είμαι παθιασμένη με την υγιεινή διατροφή και την ευεξία» παραδέχεται. «Μου αρέσει να μαζευόμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια και να μαγειρεύω υγιεινά και νόστιμα πιάτα» εξομολογείται. Κάθε πρωί πίνει ένα ζεστό ποτήρι νερό στο οποίο στίβει ένα λεμόνι, έχει πάντα μέσα στη τσάντα της ένα μπουκαλάκι νερό και ζει με τον κανόνα: 80/20. Δηλαδή 80% των γευμάτων της είναι θρεπτικά και 20% απλώς απολαυστικά.

 

Πάνω απ’ όλα όμως η Miranda Kerr είναι μια εργαζόμενη μητέρα! «Προσπαθώ να ζω τη κάθε μέρα. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και πρέπει να είμαι συγκεντρωμένη ώστε να μην χάσω την ισορροπία μου. Όταν είμαι με τον γιο μου Flynn το κινητό κλείνει και προσπαθώ να είμαι μακριά από το κομπιούτερ. Έτσι φροντίζω ώστε ο χρόνος μας να είναι ποιοτικός. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ κι αυτό είναι πραγματικά το μόνο που μπορώ να κάνω» λέει. Κι όλα αυτά ισορροπώντας άψογα πάνω στις γόβες στιλέτο της! Οι πασαρέλες είναι άλλωστε το σπίτι της!