Μόδα

Met Gala: Η Kim Kardashian ποζάρει με το φόρεμα που είχε φορέσει η Marilyn Monroe στο «Happy Birthday Mr. President»

Κάθε χρόνο ανυπομονούμε να δούμε το look που θα επιλέξει η Kim Kardashianγια το Met Gala. Φέτος δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε με ποιον τρόπο η ίδια θα προσέλκυε και πάλι τα βλέμματα πάνω της. Κι όμως, η Kim τα κατάφερε για μια ακόμη φορά κάνοντας μια από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της.

Η Kim Kardashian περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τη μάξι τουαλέτα που είχε φορέσει και η Marilyn Monroe πριν αρκετά χρόνια.

To 1962 η Μarilyn Monroe τραγουδάει το Happy Birthday στον Πρόεδρο της Αμερικής, John F. Kennedy σε μια ιστορική στιγμή που μένει ανεξίτηλη στη μνήμη μας στο πέρασμα των χρόνων. Για εκείνη την εμφάνισή της η Marilyn επέλεξε μια μάξι τουαλέτα με κρύσταλλα και η Kim ακολούθησε τα χνάρια της φορώντας ακριβώς την ίδια τουαλέτα.

Όλες οι πρόβες της Kim έγιναν με αντίγραφο του φορέματος και όταν αρχικά το δοκίμασε δεν κατάφερε να το βάλει λόγω διαφορά στον σωματότυπο των δύο γυναικών. Η Kim ζήτησε να της δώσουν χρόνικο περιθώριο 3 εβδομάδων μέσα στις οποίες η ίδια κατάφερε να χάσει 7 κιλά προκειμένου να «χωρέσει» στο φόρεμα. Τελικά τα κατάφερε και στο κόκκινο χαλί στάθηκε με το αυθεντικό φόρεμα. Μόλις τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες η ίδια φόρεσε και πάλι το αντίγραφο του φορέματος ώστε να μην καταστραφεί το ιστορικό κομμάτι.

© Gotham/ James Devaney/ GC Images / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες μας δείχνουν το στιλ που υιοθέτησαν τις ημέρες του Πάσχα

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες