Μόδα

Το minimal και stylish backpack που χωράει τα πάντα

Η απλότητα είναι συχνά τόσο δυσεύρετη και περίπλοκη, που μας κάνει να την αναζητούμε και να την εκτιμάμε διαρκώς, 0λοένα και περισσότερο. Το να δημιουργήσουμε ένα όμορφο casual look βασισμένο στη minimal αισθητική απαιτεί να αναγνωρίζουμε την αξία των ήσυχων γραμμών, των γήινων χρωμάτων και της διαχρονικότητας.

Σε έναν κόσμο γεμάτο πληροφορία που διαρκώς προσθέτει και σπάνια αφαιρεί, είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι η υπερπροσπάθεια δύσκολα έχει θετικά αποτελέσματα. Αν κοιτάξετε γύρω σας θα αντικρίσετε πολλές γυναίκες που από υπερβάλλον ζήλο έχουν κάνει μια σειρά από στιλιστικά λάθη, στα όποια λίγο πολύ όλες μας έχουμε υποπέσει. Less is more λοιπόν!

Και επειδή η καθημερινότητα μας είναι σκληρή και γεμάτη υποχρεώσεις οφείλουμε να βρίσκουμε τρόπους που θα την κάνουν πιο εύκολη, επιτρέποντας μας να ανταποκριθούμε σε όλους τους ρόλους που έχουμε επιλέξει. Σκεφτείτε πόσα πράγματα έχετε στο μυαλό σας από το πρωί που ξυπνάτε, πόσα όνειρα, πόσους στόχους που θέλετε να κατακτήσετε και άλλους που δεν έχετε ακόμη ανακαλύψει.

Από τα σημαντικότερα σημεία ενός outfit είναι τα αξεσουάρ που θα το πλαισιώσουν και ειδικότερα η τσάντα μας, η οποία είναι εδώ για να μπορέσουμε να χωρέσουμε μέσα όλα όσα χρειαζόμαστε. Από το laptop και το lunch box για το γραφείο, μέχρι τα αθλητικά μας για το γυμναστήριο ή τα ρούχα για τη βραδινή μας έξοδο η τσάντα είναι το «κλειδί» για να καταφέρουμε να μεταφέρουμε όλα αυτά τα πράγματα.

Μπορεί τα παραπάνω να σας φάνηκαν πολλά, όμως η πραγματικότητα είναι ότι καθημερινά κουβαλάμε μαζί μας πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε. Συχνά, υπάρχουν μέρες που ψάχνουμε πανικόβλητες που θα χωρέσουμε όλα αυτά που χρειαζόμαστε αναζητώντας από υφασμάτινες τσάντες μέχρι σακούλες από ψώνια για να βάλουμε μέσα όσα δε χώρεσαν στην κανονική μας τσάντα.

Όμως, όλα αυτά μπορούν να διορθωθούν τόσο εύκολα και η ζωή μας να γίνει πολύ πιο άνετη και απλή. Αρκεί να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας ένα oversized backpack με minimal αισθητική, σε γήνινη απόχρωση για να ταιριάζει με όλα.

Ένα τέτοιο είναι το W.F.A Backpack της NATIVE UNION το οποίο το βρίσκετε σε τρεις αποχρώσεις πράσινο, μουσταρδί και μαύρο για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα. Ο συμπαγής σχεδιασμός του και το υψηλής ποιότητας ύφασμα του, το καθιστά ικανό να ανταπεξέλθει σε όλες τις κακουχίες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, έχει τόσο minimal σχεδιασμό που μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα σας τα ρούχα από το ζεστό, μακρύ, παλτό του χειμώνα μέχρι το ανοιξιάτικο outfits σας. Επίσης, το γεγονός ότι πρόκειται για backpack θα σας απελευθερώσει τα χέρια και παράλληλα θα προστατέψει το σώμα σας από άσκοπη επιβάρυνση.

Σκεφτείτε πόσες φορές η τσάντα ώμου ήταν τόσο βαριά που αναγκαζόσασταν να αλλάζετε συνεχώς την πλευρά που την κρατάτε για να μην πονάτε. Όμως αυτή η επιβάρυνση συσσωρεύεται και μετά από πολλά χρόνια μπορεί να μας δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Για να επανέλθουμε όμως στα ευχάριστα, γιατί η ζωή μας έτσι πρέπει να είναι ευχάριστη, χαρούμενη και γεμάτη αισιοδοξία και ωραίες εκπλήξεις, η κατάλληλη τσάντα μας επιτρέπει να  υποστηρίξουμε όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε μέσα στη μέρα.

Πλέον μετά το γραφείο, μπορείτε να πάτε για pilates ή ποτό με φίλους σας, χωρίς να σκέφτεστε τι θα βάλετε ή πώς θα φρεσκαριστείτε. Είναι σημαντικό να μας φροντίζουμε και να βρίσκουμε τον τρόπο να ενεργοποιούμε τους εαυτούς μας για να κάνουμε συνεχώς πράγματα που μας ενεργοποιούν ή μας χαλαρώνουν. Και ναι, η τσάντα μας είναι σημαντικός σύμμαχος σε αυτό.

Μια ματιά ακόμα:

Ασημένιο παντελόνι: Το Νο 1 trend της σεζόν

6 tricks για να προσθέσεις sneakers στις καθημερινές εμφανίσεις σου και να δείχνεις πάντα stylish!