Μόδα

Ο οίκος Balmain παρουσιάζει τα μοντέλα με μοντέρνες πανοπλίες και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου πως κάθε σεζόν, σε κάθε Εβδομάδα Μόδας, το show που ανυπομονούμε να δούμε περισσότερο είναι αυτό του οίκου Balmain. O Creative Director του οίκου, Olivier Rousteing, είναι κάθε σεζόν και καλύτερος και πάντα καταφέρνει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό με τις δημιουργίες του και την εφευριτικότητά του σε ιδέες.

Φέτος η επίδειξή του είχε κάτι το διαφορετικό, έναν δυναμισμό και μια γοητεία που είδαμε ακόμα πιο έντονα να εμφανίζεται, συγκρίνοντας με παλαιότερες κολεξιόν. Τα μοντέλα εμφανίστηκαν στην πασαρέλα σαν σύγχρονες Ιωάννες της Λωραίνης με πανοπλίες και εντυπωσιακά looks που σε καθήλωναν στη θέση σου.

Μπορεί σε γενικές γραμμές οι τάσεις να είναι σε όλα τα show με την ίδια κατεύθυνση αλλά ο Rousteing καταφέρνει πάντα να δείχνει κάτι παραπάνω. Και σε αυτό το show είδαμε δαντέλες, tweed υφάσματα, πολύ λευκό, κορσέδες και πούπουλα αλλά επίσης είδαμε σύνολα που έμοιαζαν με πανοπλίες πολέμου και επιστροφή στο κλασικό κίτρινο χρυσό που είχαμε χρόνια να δούμε σε πασαρέλες.

Τα μοντέλα είναι ντυμένα με layers αλλά ταυτόχρονα βγάζουν μια σέξι αύρα που μας ελκύει. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες το κίτρινο χρυσό κυριαρχεί και μας κάνει να αναρωτηθούμε αν θα το προσθέσουμε πάλι στο μπουντουάρ μας (Ναι! θα το προσθέσουμε).

Ο σχεδιαστής ευχαρίστησε τον κόσμο στο τέλος του show περνώντας ανάμεσα στις Couture δημιουργίες του.

Μπορείς να δεις όλο το show στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα:

Οι αποχρώσεις της πούδρας γίνονται μια ακόμη σεζόν viral- Πώς θα τις φορέσεις;

Μήπως δεν είναι το Very Peri το πιο hot trend της χρονιάς; Εμείς έχουμε ερωτευτεί αυτό το χρώμα!

Υπάρχει ένα τζιν που θα φορεθεί πάρα πολύ μέσα στην Άνοιξη