Μόδα

Ο οίκος Valentino συνεργάζεται με τη Birkenstock και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει

Ο οίκος Valentino ένωσε τις δυνάμεις του με τη γνωστή εταιρία παπουτσιών Birkenstock με σκοπό να δημιουργήσουν μοναδικά παπούτσια που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Τα δύο brands δημιούργησαν μια μίνι κολεξιόν που αποτελείται από 2 στιλ παπουτσιών και τα δύο αυτά πέδιλα τα είδαμε για πρώτη φορά στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο στο show του οίκου Valentino.

Tα σχέδια που είδαμε είναι παραλλαγές του μοντέλου Arizona, που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σανδάλια του γνωστού brand Birkenstick.

valentino-birkenstocks-1547727126

O Pierpaolo Piccioli,  creative director του οίκου Valentino, σχεδίασε ένα σχέδιο σε μαύρο με το VLTN logo του οίκου και το άλλο σε φωτεινό κόκκινο δέρμα. Στο show τα σανδάλια συνδιάστηκαν με κάλτσες που μπορούν να φορεθούν και τον χειμώνα.

Ο Piccioli είπε για τη συγκεκριμένη συνεργασία:«Επέλεξα να κάνω αυτή τη συνεργασία με τη Birkenstock για τον ίδιο λόγο που οι άνθρωποι επιλέγουν την Birkenstock καθημερινά. Ό,τι και να φοράς, ή ποιος είσαι, ό,τι φύλο και να έχεις ή κοινωνικό περίγυρο, ό,τι ηλικία, στιλ, ή μόδα ακολουθείς. η Birkenstock έχει τη δική της διεθνή γλώσσα».

 valentino-birkenstocks-red-1547727100

Διαβάστε ακόμα: Tα εντυπωσιακά looks που ξεχωρίσαμε στο show του οίκου Valentino