Επιδερμίδα
Είναι Άνοιξη και πρέπει να απλώσετε το πιο λαμπερό highligter -5 για να επιλέξετε!
Shopping
Fashion Editor’s Choice: 10 φορέματα με prints που θέλουμε να προσθέσουμε στην ντουλάπα μας
Editor's choice
9+1 mininal nail looks που μπορείτε όλες να υιοθετήσετε!
Tips & Trends
How to: 3 τρόποι για να φορέσεις τις μπότες σου ακόμα και μέσα στον Απρίλη
Home / Μόδα / Star Style / Η ελληνική μόδα κατακτά το Παρίσι

Η ελληνική μόδα κατακτά το Παρίσι

Το όνομά της εταιρίας παραπέμπει στην αρχαία ελληνική μυθολογία. Σύμφωνα με τον Όμηρο, ο Δίας, ο βασιλιάς των θεών και η Διώνη γέννησαν το πιο όμορφο πλάσμα στη γη: την Αφροδίτη. Κόντρα στην εποχή που επιβάλει τη μαζική παραγωγή σε όλους τους τομείς της ζωής, η Zeus + Dione λανσάρει δερμάτινα σανδάλια, κεντημένα μεταξωτά πουκάμισα, παντελόνια και καφτάνια, αξεσουάρ πλεγμένα με βελονάκι, μοναδικά κοσμήματα σε χρυσό και δερμάτινες τσάντες, που κατασκευάζονται από άριστες πρώτες ύλες, από Έλληνες τεχνίτες με μακρά παράδοση στην τέχνη τους. Αυτός ήταν ο στόχος των δύο τους.

Αν και πρόκειται για μια marketeer και μια οικονομολόγο, το κοινό πάθος για τη μόδα και την Ελλάδα, η ίδια αισθητική και οι αξίες, τις οδήγησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επικεντρωθούν στη δημιουργία μία εταιρίας με χειροποίητα αντικείμενα, έχοντας το όραμα να φέρουν την Ελλάδα στο προσκήνιο και να υποστηρίξουν την αυθεντική καλλιτεχνική δημιουργία και τους δεξιοτέχνες τεχνίτες από όλη τη χώρα.

Στο Παρίσι, στο showroom της στη γωνία των οδών Saint Honore και Saint Roch, πολλοί παριζιάνοι σταματούσαν για να αγοράσουν τα προϊόντα και πολλές boutiques έκαναν τις πρώτες τους παραγγελίες. Η συλλογή αποτελούνταν από δερμάτινα σανδάλια, μεταξωτά πουκάμισα και καφτάνια κεντημένα στο χέρι με μοτίβα από τις Κυκλάδες και την Κρήτη και μετάξι εξολοκλήρου από το Σουφλί, πλεκτές φούστες, φορέματα και εσάρπες πλεγμένα στο χέρι με βελονάκι.

«Η αποδοχή αυτή μας έδωσε ακόμη περισσότερη δύναμη και το κέφι να συνεχίσουμε τα ταξίδια μας σε όλη τη χώρα για να ανακαλύπτουμε τους θησαυρούς μας και να τους δείχνουμε σε όλο τον κόσμο», σημείωσαν οι ιδιοκτήτριες του brand.

Για πληροφορίες www.zeusndione.com

×