Μόδα

Η Τάμτα ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας της πρώτης συλλογής ρούχων της

Η Τάμτα κάνει επιτέλους αυτό που τόσο καιρό περιμέναμε. Δημιουργεί τη δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με το αγαπημένο της ελληνικό brand attrattivo και μας ανακοινώνει την κυκλοφορία της συλλογής που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου!

Της αρέσει να δοκιμάζει, να πειραματίζεται. Leader, όχι follower, ψάχνει και αναζητά αυτό που θα αποτυπώσει την ιδιαιτερότητά της, που θα υπογραμμίζει τη διαφορετικότητά της, την έντονη προσωπικότητά της. Η Τάμτα φλερτάρει πάντα με το καινούριο και δημιουργεί τάσεις. Γιατί έχει στιλ. Προσωπικό. Χαρακτηριστικό. Δικό της, που την ξεχωρίζει, που τη διαχωρίζει. Για εκείνη η μόδα είναι ένα παιχνίδι, ένας τρόπος έκφρασης, είναι οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσει για να οπτικοποιήσει το δικό της προσωπικό μήνυμα. Είναι το απόλυτο fashion iconκαι δημιουργεί -επιτέλους- τη δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με το αγαπημένο Ελληνικό brand attrattivo, που φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της μόδας και το γιορτάζει όλη την χρονιά.

Attrattivo X Tamta created to make a change”. Το όνομα της συλλογής είναι και το αγαπημένο motto της Τάμτα, μια στάση ζωής που ακολουθεί, μια φράση που τη βοηθάει να προχωράει μπροστά. “Κάνε μια αλλαγή”. Η στασιμότητα δεν τη γοήτευσε ποτέ. Οι προκλήσεις τη γοητεύουν πάντα. Και τώρα υπογράφει με το προσωπικό της ύφος και στιλ μια συλλογή ρούχων που από 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στα e-shop της attrattivo και από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στα καταστήματα attrattivo στην Ελλάδα.

Η νέα της collection σε συνεργασία με το brand attrattivo -χωρίς καμία αμφιβολία- είναι το ενδυματολογικό γεγονός της χρονιάς! Stay tuned…

BeFunky-collage-2

Διαβάστε ακόμα: Η Rihanna μας αποκαλύπτει ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν…στη νέα της εμφάνιση!