Μόδα
Η νέα σειρά εσωρούχων του τοπ μόντελ Μπαρ Ραφαέλι (δες φωτό)

Έχει μείον εκατό (που λέει ο λόγος) βαθμούς έξω, κι ενώ στη Νέα Υόρκη ο κόσμος αναρωτιέται αν θα μπορούσε να πάει στη δουλειά φορώντας το… πάπλωμά του, η Μπαρ Ραφαέλι γδύνεται και φωτογραφίζεται για την ολοκαίνουργια σειρά εσωρούχων της.
Το αστείο, όμως, είναι πως η πρώην του Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν φορά ούτε ένα εσώρουχο!
Σε πολλές από τις λήψεις της φωτογράφησης (για την οποία τα αμερικάνικα μίντια σχολίασαν πως πρέπει να έγινε σε χώρο με θερμαινόμενο πάτωμα, αλλιώς δεν εξηγείται) η Μπαρ είναι ολόγυμνη, ενώ σε κάποιες άλλες φορά κάποια κομμάτια από την νέα της σειρά εσωρούχων, την Under.me
Όπως λέει η ίδια η Μπαρ «Κάτω από τα ρούχα μου, κρύβεται ο αληθινός εαυτός μου. Τίποτα άλλο…». Και όπως εξηγεί «Δείχνω και νιώθω στα καλύτερά μου όταν είμαι όσο πιο άνετη γίνεται». Ωραία –και μίνιμαλ- τα εσώρουχα της Μπαρ Ραφαέλι, αλλά αν κρίνουμε από τη φωτογράφηση, πιο άνετη νιώθει χωρίς τίποτα. Και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως τόσο με εσώρουχα όσο και χωρίς δείχνει πραγματικά εντυπωσιακή!
Τι είναι, όμως, τα εσώρουχα που έχει σχεδιάσει; Μην φανταστείτε πολυτελή εσώρουχα με δαντέλα και τούλι. Αυτά που έχει σχεδιάσει μέχρι στιγμής είναι φαρδιά βρακάκια, φανελάκια από κοτόν και σέξι πιζαμάκια.
«Αυτό που έρχεται σε τόσο στενή επαφή με το σώμα μου, θέλω να με συμπληρώνει, όχι να κλέβει την παράσταση», αποκαλύπτει. «Αγαπώ τις απλές και καθαρές γραμμές, και φυσικά το πιο απαλό βαμβακερό ύφασμα», εξηγεί λέγοντας πως για τη δουλειά της ταξιδεύει συνεχώς από πόλη σε πόλη και είναι τυχερή που μπορεί να φορά τις δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων. Ωστόσο, εξηγεί πως «Στις χαλαρές στιγμές μου θέλω να είμαι άνετη, δεν θέλω αυτό που φορώ να με προσδιορίζει κι αυτή ακριβώς είναι η ιδέα πίσω από τα under.me. Είναι μια συλλογή από βασικά κομμάτια φτιαγμένα με τον πιο όμορφο τρόπο για να δείχνουμε και να φαινόμαστε υπέροχες!»